Watersportvereniging Alphen a/d Rijn

27 juni 2019
08:12

Gastenboek

  Geplaatst door:  Armin Schoenebeck 
  Datum:  12 jun 2019 21:16 

Sehr zu empfehlen. Sehr freundliche Hafenmeister, viele Tipps für die Fahrt auf der Staande Mastroute. Sehr gute Versorgung und sanitäre Anlagen. Waschen und trocknen möglich. Auch für größere Segelboote mit Tiefgang geeignet. Die Einfahrt ist mehr als 5m breit. Die Brücke wurde sofort bedient. Hier werden wir künftig immer übernachten.

  Geplaatst door:  Websitebeheer 
  Datum:  06 jun 2019 11:12 

Google recensies mei 2019. Alleen recensies met tekst worden overgenomen. - Eddy v.d. W.; Mei 2019: 5 Sterren: Mooie jachthaven met uniek uitzicht met zonsondergang. Zeer vriendelijke havenmeesters en behulpzaam. Top mannen. Wij komen hier terug. - Hanna Vaistila; May 2019: 4 Sterren: A nice, peaceful harbour to stay at! Friendly staff and clean bathrooms etc. Not too expensive. - Risto Ollila; May 2019: 4 Sterren: Nice , peaceful and clean.

  Geplaatst door:  Websitebeheer Google Reviews 
  Datum:  02 mei 2019 11:51 

Samenvatting van Google Reviews van afgelopen periode: Het gemiddelde van 43 reviews is een 4,4 op de schaal van 1 tot 5. Hieronder zijn alleen de reviews met een tekst weergegeven: - Ed Bogaards: April 2019; 5 sterren; Uitstekende en enorm veilige haven met alle faciliteiten die je als watersporter nodig hebt. - Sevim Ay: April 2019; 5 sterren; Gezellig en Rustig. - Therese van Bezooijen: September 2018; 5 sterren; Fijne jachthaven, rust, schoon, redelijke prijzen, gezellige mensen. Tot gauw, groeten uit Dordrecht. - Wolfgang Köth: Augustus 2018; 5 sterren; Leuke en gezellige clubhaven. Leuke en behulpzame leden. Het geeft je het gevoel zeer welkom te zijn. (Origineel: Schöner und gemütlicher Vereinshafen. Nette und hilfsbereite Mitglieder. Man fühlt sich sehr willkommen.)

  Geplaatst door:  Esther van der Meulen 
  Datum:  26 jul 2018 09:23 

Wat een gastvrijheid en wat een mooie ligplek. Het toiletschip is erg netjes en de douche heerlijk. Dankjewel voor het fijne verblijf. Het was maar 1 nachtje maar we komen vaker. Hartelijke groet, Jacob en Esther

  Geplaatst door:  Wulffers 
  Datum:  04 jul 2018 23:57 

Was vannacht gast van een van de bewoners. Mijn boot is 12,65m , gelegen op nummer 33. Erg vriendelijke ontvangst en behandeling . Mooie haven ,goede voorzieningen. Is er nog een plekje vrij voor mij, ik woon in alphen?

  Geplaatst door:  Jorg en Nanette 
  Datum:  15 jun 2018 11:22 

Wat een vriendelijke, behulpzame en enthousiaste havenmeester ontving ons gisteren! Er stond nogal een flinke wind en we waren blij met zijn hulp. Het is een rustig gelegen haven. Het sanitair is eenvoudig, maar super schoon, en een lekkere douche. Er zijn fietsen tot de beschikking van passanten en in een mum van tijd ben je in het gezellige centrum van Alphen. Dank dat we een nachtje konden blijven.

  Geplaatst door:  Gerrit en Ros Voos 
  Datum:  11 jun 2018 21:36 

Net als 3 jaar geleden deze fijne jachthaven aangedaan. Hier voel je je welkom. Fijne vrijwilligers en een uitgebreid informatie boekje. Douche en wc zijn schoon en net als water en stroom bij de prijs inbegrepen. Kortom, we hopen hier zeker nog eens terug te komen.

  Geplaatst door:  Conny KatuinVerdoes 
  Datum:  11 jun 2018 08:58 

Wat een aanrader. Zeer vriendelijke havenmeesters. Alles superschoon. We voeren altijd deze jachthaven voorbij . Voortaan wordt dit voor ons een vaste tussenstop. Hier komen we gegarandeerd terug

  Geplaatst door:  Postma 
  Datum:  21 mei 2018 09:26 

Voor één nacht met onze sloep hier overnacht. Ideaal voor ons. Kregen het gevraagdezonnige plekje vlakbij de toiletten en zelfs gebruik van leenfietsen! Verder alles heel gemoedelijk, compleet, schoon! Complimenten voor alle vrijwilligers...

  Geplaatst door:  Johan en Joke 
  Datum:  10 mei 2018 21:17 

Vandaag zijn wij bij de WVA aangekomen voor twee overnachtingen. Van de ene WVA (Aalsmeer) naar de andere! Het ontvangst was warm en hartelijk. Er was hulp bij het aanleggen. Direct voelden wij ons thuis. Buiten het boekje met informatie over de jachthaven, kregen we ook nog mondeling tips. De jachthaven ziet er zeer verzorgd uit. Alles is keurig onderhouden. De omgeving is eveneens prachtig. Onze hond Elsa kon haar lol niet op in het parkje. Zelfs een afgesloten speelgebied voor honden, inclusief strandje en een meertje. Het goed geoutilleerde winkelcentrum is vlakbij. Kortom, het is hier genieten!

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligings code Beveiligings code