WVA sinds 1971

Gastenboek

  Geplaatst door:  henk Jonker 
  Datum:  19 mei 2024 23:25 

Nu voor de vierde keer op onze doorreis de haven aangedaan voor overnachten. Wat een fijne en vriendelijke haven. We raden iedereen deze haven aan. Nette brede steigers, vriendelijke ontvangst, goede en schone sanitaire voorzieningen. En de vrijwilligers zijn altijd behulpzaam en vriendelijk. In een woord samengevat TOP.

  Geplaatst door:  Joop en Margo Bastiaans 
  Datum:  01 okt 2023 21:47 

Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid! We hebben weer genoten van ons verblijf in Alphen. Mooie ligplaats en voorzieningen, stevige brede steigers, maar bovenal een heel prettige sfeer.

Beheerder:

Joop en Margo, fijn dat jullie weer hebben genoten bij ons in de haven!

  Geplaatst door:  Ed van der Hoeden 
  Datum:  06 sep 2023 17:52 

Onze Vedette -ligplaats Naarden - hebben we drie jaar. Al drie jaar bezoeken we jullie jachthaven. Waarom: plezierige rustige haven, leuke sfeer en uitermate vriendelijke leden/havenmeesters. Een aanrader voor een ieder die Alphen a/d Rijn wil aandoen.

Beheerder:

Wij zijn blij met tevreden passanten en nog blijer als zij regelmatig terugkomen in onze haven.

  Geplaatst door:  Martin Reijerkerk 
  Datum:  22 aug 2023 11:40 

Wij willen jullie bedanken voor de 2 leuke dagen in jullie haven. De havenmeesters waren klasse en vooral gezellig. Succes met jullie nieuwe onderkomen.;##;Bedankt namens de broers en Sari de hond van de Doerak 850 AK Basta.7

Beheerder:

Het was leuk om jullie in onze haven te hebben. Goede reis naar Haarlem!

  Geplaatst door:  Henny van Gennip 
  Datum:  22 aug 2023 09:41 

Wij komen ongeveer driemaal per jaar in jullie mooie haven. Altijd een hartelijk welkom en hulp bij het aanleggen. Ditmaal ook schitterend weer. Wat wil een pensionado nog meer? Graag tot een volgende keer!

Beheerder:

Geniet met jullie mooie MA-AN van jullie pensioen. en bedankt voor deze recensie. Graag tot de volgende keer.

  Geplaatst door:  Broer en Christine Kerkhofs 
  Datum:  05 aug 2023 16:37 

Na enkele jaren weer overnacht in de haven. Een gezellige haven, goed geholpen door de havenmeester en een lid met het vervangen van een accu. Bedankt en tot zien in Geldermalsen.

Beheerder:

Fijn dat wij jullie konden helpen. tot een volgende keer!

  Geplaatst door:  Willem van der Woude 
  Datum:  01 aug 2023 21:14 

Leuke haven meerdere keren langs gevaren nu bezocht. Goede en schone voorzieningen. We zijn in Engeland Frankrijk België zuid Nederland hier zijn geen waterslangen meer aanwezig. Zelf een slang meenemen. Tip ipv telefoonnummer probeer een marifoon te bemachtigen. Telefoonnummer langs de waterkant is niet te lezen wel VHF … Hartelijke groeten Willem van der Woude a/b Enya

Beheerder:

Gelukkig dat jullie nu wel zijn binnengevaren. Bedankt voor de Tip. Echter omdat wij met heel veel vrijwillige havenmeesters werken is een marifoon niet haalbaar. Iedereen zou dan een marifoon certificaat moeten hebben om de marifoon te mogen gebruiken. Ons telefoonnummer komt in de (ANWB) Waterkaarten app heel snel naar voren en staat ook op de website.

  Geplaatst door:  Joke Rietbergen 
  Datum:  07 jul 2023 10:30 

6 juli goed ontvangen door de havenmeester. Mooie haven met fijn sanitair. Mooie brede steigers. Prachtig uitzicht op de ondergaande zon. Ook bij vertrek weer super geregeld door de vriendelijke havenmeester.een aanrader.

Beheerder:

Fijn dat jullie tevreden zijn over onze mooie haven!

  Geplaatst door:  Tiguidou 
  Datum:  05 jul 2023 17:57 

Zeer vriendelijk geholpen door de mensen in de haven. Omdat wij in slecht weer aankwamen, met aanmeren. Prima sanitair en een rustige haven.

Beheerder:

Graag tot een volgende keer. Hopelijk met beter weer.

  Geplaatst door:  Anja en George  
  Datum:  03 jul 2023 14:06 

Wij liggen voor de 4e keer in deze haven en iedere keer worden we weer verrast door de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de havenmeesters. Daarbij lig je hier voor €13,50 (7,80m) inclusief water, electra en vuilwaterafvoer. Schone nette douches en toiletten. Mogelijkheid om te wassen en te drogen . Kortom echt een aanrader voor iedereen

Beheerder:

Fijn dat jullie graag bij ons terug komen. onze vrijwilligers doen hun best om het de passanten naar hun zin te maken!

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligingscode Beveiligingscode