WVA sinds 1971

Gastenboek

  Geplaatst door:  Cornelius Kraak 
  Datum:  09 mei 2023 19:57 

https://www.kraakvogel-the-pilgrimage.com/post/amsterdam-to-alphen-aan-den-rijn

  Geplaatst door:  Manfred 
  Datum:  07 sep 2022 17:31 

We waren van 8/19 tot 8/21. als gasten hier. Er was een nacht gepland. Helaas hebben we schade aan de waterpomp van onze motor gevonden die gerepareerd moest worden. Ik kan alleen maar nogmaals bedankt zeggen. Met uw hulp en steun was het mogelijk om de schade dezelfde dag (zaterdag!!!) te herstellen. Ik vaar al meer dan 40 jaar op het water, maar in geen enkele andere haven ben ik zoveel behulpzaamheid en ondersteuning tegengekomen. Nogmaals bedankt en het allerbeste Manfred van de "Lazy Day"

Beheerder:

Beste Manfred, bedankt voor deze reactie. Fijn dat onze havenmeesters/leden jullie zo goed hebben kunnen ondersteunen. wij wensen jullie nog vele "Lazy Days" toe. En graag tot ziens.

  Geplaatst door:  Nicoline  
  Datum:  22 aug 2022 21:45 

Beste havenmeester, we zijn met onze boot, 4 Ever in deze vakantie 2x bij jullie geweest als passant (zo ook vorig jaar)! Dank voor de gastvrijheid en de vriendelijke ontvangst. Een fijne ligplek, schoon sanitair..alles inclusief! We komen graag weer bij jullie terug; het voelt inmiddels als thuiskomen! Lieve groet van Ronald en Nicoline en de 4 Ever!!

Beheerder:

Wat fijn om jullie aardige reactie te lezen Ronald en Nicoline, jullie zijn 4Ever van harte welkom in onze haven.

  Geplaatst door:  Anita en Evert van de scheur 
  Datum:  12 aug 2022 10:03 

11 augustus 2022 gezellig aan gemeerd in jullie mooie jachthaven. Een super ontvangst door Joke en Frits en alle andere havenmeesters , wat zijn jullie kanjers. Super bedankt voor jullie gastvrijheid. Jullie verdienen een 10 plus. Komen zeker nog een keer terug. Evert en Anita

Beheerder:

Beste Evert en Anita, onze havenmeesters Joke, Frits en Koos vonden het een plezier om jullie als passant in onze haven te mogen ontvangen. De lat ligt hoog met een 10, wel wij hopen dit de volgende keer minstens te evenaren.

  Geplaatst door:  Pura vida 
  Datum:  08 aug 2022 18:49 

Afgelopen vakantie heel veel havens binnen gelopen van noord naar zuid Nederland, maar er is geen enkele haven waar je zo vriendelijk wordt ontvangen door Frits en Joke. Een volledige uitleg over de hele haven van wasmachines tot aan leenfietsen. Sanitair was schoon. ‘S morgens gratis koffie en thee op de havenboot. Helaas moesten we verder, anders waren we nog een extra nacht gebleven. We werden vriendelijk uitgezwaaid. Iedereen bedankt voor de gastvrijheid. Andere havens kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Beheerder:

Fijn zo'n positieve en vriendelijke beoordeling van onze haven en onze havenmeesters. Wij doen als vrijwilligers met elkaar ons best om het onze gasten naar het zin te maken!

  Geplaatst door:  Per Sempre  
  Datum:  08 aug 2022 13:01 

Hele fijne jachthaven met fijne mensen. Wij hadden pech en konden niet meer achteruit maar Joke en Frits hielpen ons naar binnen, samen met andere vrijwilligers in de jachthaven en gaven ons een goede plek waar we verder niet hoefden te manoeuvreren. Uitgebreide uitleg kregen we over wat we waar konden vinden en een goede fiets voor de supermarkt. Lekker bakje koffie en thee altijd klaar en schone frisse douches en toilet. Als we niet onder tijdsdruk hadden gestaan hadden we na de reparatie graag nog even gebleven. Volgende keer komen we er graag. Met dank van de Per Sempre

Beheerder:

Dank jullie wel voor de complimenten, wij zijn ook trots op onze haven. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Wij bedanken ook Fred van de firma Daniëls voor de voortreffelijke service om jullie probleem op te lossen. Hartelijk dank voor de heerlijke taart! Erg leuk! Graag tot een volgende keer.

  Geplaatst door:  H Van Lierop 
  Datum:  06 aug 2022 21:57 

Ook op de terugweg doen we deze haven aan. Eigenlijk liggen we hier ieder jaar wel een keer. Een zeer fijne gastvrije haven. Je wordt keurig opgevangen door de havenmeester van dat moment en altijd geholpen met aanleggen. Het sanitair is echt keurig! Fijne brede steigers met stroom en water. Leenfietsen aanwezig, winkels dichtbij. Kortom een aanrader!!!

Beheerder:

Fijn dat jullie graag terugkomen in onze haven. Wij hopen jullie volgende keer, met de mooie Miranda, weer te mogen ontvangen!

  Geplaatst door:  Steiner 
  Datum:  17 jul 2022 17:38 

Von einem netten holländischen Ehepaar auf der Jara haben wir den Hafen empfohlen bekommen. Wir wurden sehr freundlich hier im Hafen empfangen und haben einen schönen Platz zugewiesen bekommen. Es war ein idealer Ausgangspunkt, um mit dem Fiets die Stadt und Avifauna ( Vogelpark) zu entdecken. Den Hafen werden wir gerne weiter empfehlen. Tot ziens !

Beheerder:

vielen dank für ihre reaktion. wir sind froh dass sie zufrieden bist uber unsere hafen.

  Geplaatst door:  Birgit en Rob  
  Datum:  22 jun 2022 18:42 

Afgelopen vrijdag (17 juni) werden wij warm onthaald door de havenmeester (Albert) en Hanny. Wij hebben hier het hele weekend gelegen. De haven is voor ons ideaal: dicht bij een honden uitlaatgebied en winkels. Daarnaast is het een gezellige haven met mooie faciliteiten en voorzieningen. Absoluut een aanrader.

Beheerder:

Fijn Birgit en Rob, dat jullie genoten hebben in onze haven. Graag tot de volgende keer.

  Geplaatst door:  Heleen en Cor 
  Datum:  20 jun 2022 06:08 

Bij aankomst op 17-06-2022 in de jachthaven werden we hartelijk ontvangen door het havenmeesters-echtpaar. We kregen alle informatie voor ons verblijf en het bezoek aan de omgeving. Prima sfeer waardoor een aanrader voor passanten.

Beheerder:

Wij vonden het ook leuk om jullie in onze haven te mogen ontvangen. Een fijne vakantie gewenst en een goede terugreis naar Bruinisse.

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligingscode Beveiligingscode