WVA sinds 1971

Gastenboek

  Geplaatst door:  Anita en Evert van de scheur 
  Datum:  12 aug 2022 10:03 

11 augustus 2022 gezellig aan gemeerd in jullie mooie jachthaven. Een super ontvangst door Joke en Frits en alle andere havenmeesters , wat zijn jullie kanjers. Super bedankt voor jullie gastvrijheid. Jullie verdienen een 10 plus. Komen zeker nog een keer terug. Evert en Anita

Beheerder:

Beste Evert en Anita, onze havenmeesters Joke, Frits en Koos vonden het een plezier om jullie als passant in onze haven te mogen ontvangen. De lat ligt hoog met een 10, wel wij hopen dit de volgende keer minstens te evenaren.

  Geplaatst door:  Pura vida 
  Datum:  08 aug 2022 18:49 

Afgelopen vakantie heel veel havens binnen gelopen van noord naar zuid Nederland, maar er is geen enkele haven waar je zo vriendelijk wordt ontvangen door Frits en Joke. Een volledige uitleg over de hele haven van wasmachines tot aan leenfietsen. Sanitair was schoon. ‘S morgens gratis koffie en thee op de havenboot. Helaas moesten we verder, anders waren we nog een extra nacht gebleven. We werden vriendelijk uitgezwaaid. Iedereen bedankt voor de gastvrijheid. Andere havens kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Beheerder:

Fijn zo'n positieve en vriendelijke beoordeling van onze haven en onze havenmeesters. Wij doen als vrijwilligers met elkaar ons best om het onze gasten naar het zin te maken!

  Geplaatst door:  Per Sempre  
  Datum:  08 aug 2022 13:01 

Hele fijne jachthaven met fijne mensen. Wij hadden pech en konden niet meer achteruit maar Joke en Frits hielpen ons naar binnen, samen met andere vrijwilligers in de jachthaven en gaven ons een goede plek waar we verder niet hoefden te manoeuvreren. Uitgebreide uitleg kregen we over wat we waar konden vinden en een goede fiets voor de supermarkt. Lekker bakje koffie en thee altijd klaar en schone frisse douches en toilet. Als we niet onder tijdsdruk hadden gestaan hadden we na de reparatie graag nog even gebleven. Volgende keer komen we er graag. Met dank van de Per Sempre

Beheerder:

Dank jullie wel voor de complimenten, wij zijn ook trots op onze haven. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Wij bedanken ook Fred van de firma Daniëls voor de voortreffelijke service om jullie probleem op te lossen. Hartelijk dank voor de heerlijke taart! Erg leuk! Graag tot een volgende keer.

  Geplaatst door:  H Van Lierop 
  Datum:  06 aug 2022 21:57 

Ook op de terugweg doen we deze haven aan. Eigenlijk liggen we hier ieder jaar wel een keer. Een zeer fijne gastvrije haven. Je wordt keurig opgevangen door de havenmeester van dat moment en altijd geholpen met aanleggen. Het sanitair is echt keurig! Fijne brede steigers met stroom en water. Leenfietsen aanwezig, winkels dichtbij. Kortom een aanrader!!!

Beheerder:

Fijn dat jullie graag terugkomen in onze haven. Wij hopen jullie volgende keer, met de mooie Miranda, weer te mogen ontvangen!

  Geplaatst door:  Steiner 
  Datum:  17 jul 2022 17:38 

Von einem netten holländischen Ehepaar auf der Jara haben wir den Hafen empfohlen bekommen. Wir wurden sehr freundlich hier im Hafen empfangen und haben einen schönen Platz zugewiesen bekommen. Es war ein idealer Ausgangspunkt, um mit dem Fiets die Stadt und Avifauna ( Vogelpark) zu entdecken. Den Hafen werden wir gerne weiter empfehlen. Tot ziens !

Beheerder:

vielen dank für ihre reaktion. wir sind froh dass sie zufrieden bist uber unsere hafen.

  Geplaatst door:  Birgit en Rob  
  Datum:  22 jun 2022 18:42 

Afgelopen vrijdag (17 juni) werden wij warm onthaald door de havenmeester (Albert) en Hanny. Wij hebben hier het hele weekend gelegen. De haven is voor ons ideaal: dicht bij een honden uitlaatgebied en winkels. Daarnaast is het een gezellige haven met mooie faciliteiten en voorzieningen. Absoluut een aanrader.

Beheerder:

Fijn Birgit en Rob, dat jullie genoten hebben in onze haven. Graag tot de volgende keer.

  Geplaatst door:  Heleen en Cor 
  Datum:  20 jun 2022 06:08 

Bij aankomst op 17-06-2022 in de jachthaven werden we hartelijk ontvangen door het havenmeesters-echtpaar. We kregen alle informatie voor ons verblijf en het bezoek aan de omgeving. Prima sfeer waardoor een aanrader voor passanten.

Beheerder:

Wij vonden het ook leuk om jullie in onze haven te mogen ontvangen. Een fijne vakantie gewenst en een goede terugreis naar Bruinisse.

  Geplaatst door:  Bir en Stef 
  Datum:  12 jun 2022 17:41 

Een heerlijk relaxte haven met alle voorzieningen die je nodig hebt. Aardige havenmeester. Fijne haven!

Beheerder:

Dankjewel voor deze leuke reactie!

  Geplaatst door:  Peter en Bettie vant Padje 
  Datum:  04 jun 2022 19:09 

Al vele jaren komen we in jullie gezellige haven. We worden dan vriendelijk en behulpzaam ontvangen. We mogen dan bij de Lis liggen. Een aanrader, en misschien tot volgend jaar. Van de BorkumRiff uit Weesp.

Beheerder:

Dankjewel voor deze mooie reactie. Wij zijn blij met onze passanten en doen ons best om indien mogelijk de wensen in te vullen.

  Geplaatst door:  Gert en Marga ter Meulen 
  Datum:  04 jun 2022 16:42 

Wij komen bijna ieder jaar een paar dagen liggen bij jullie in de haven. De ontvangst is altijd vriendelijk en hartelijk. En het verblijf heel plezierig. Wij zullen zeker weer terugkomen in de toekomst, en hopen dat wij weer gezellig in bij de lis mogen liggen. Gert en Marga ter Meulen van de Con Amore.

Beheerder:

Fijn dat jullie graag in onze haven komen. Als wij het onze gasten naar de zin kunnen maken zullen wij zoveel als mogelijk de wensen invullen.

Bericht toevoegen
(dit veld is alleen zichtbaar voor beheerders)

Beveiligingscode Beveiligingscode