Van de Voorzitter Januari 2022

Het tinnen soldaatje werd helemaal rood.
Want hij schaamde zich dood.
Waar hij nooit over had durven dromen.
Was toch zomaar uitgekomen.
Hij was niet van tin maar van lood!

Trots op onze boot.

Dat niet altijd alles goud is wat er blinkt is jullie allemaal wel bekend geloof ik.
Iedereen met een boot probeert die er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Er wordt wat afgepoetst in een jaar. Sommigen van ons verven ook het hele jaar door. Vermoedelijk liggen er boten in onze haven met een dikkere laag verf dan dat het ijzer dik is. We zijn trots op ons bezit en gaan er zuinig mee om.

Trots op onze haven. 

Ook zijn we zuinig op onze haven. Dat anderen dat ook opvalt blijkt uit het havenoverzicht uit het “Motorboot” magazine dat tussen Kerst en ‘Oud & Nieuw’ in de brievenbus viel. Gemiddeld een mooie 7,8 voor onze WVA haven.

  • De score voor “Kind vriendelijkheid“ van 6,6 drukte het gemiddelde. Dat kan ook wel kloppen. We hebben geen schommels en wippen. Wel een mooi park met speelplaats op loopafstand. Helaas is het daar regelmatig nogal eens vies en zijn de spullen vaak kapot. Die hangjeugd toch!
  • Aanloop, ontvangst, sfeer, voorzieningen en prijs/kwaliteit zijn dik in orde.
  • Heel veel mensen willen graag nog eens in onze haven langskomen.

Al met al een mooie prestatie neergezet door onze grote groep inzetbare vrijwilligers.

Glimmen.

Onze Albert staat ook weer in het blad Motorboot te glimmen. Deel 2 van de bouw van de Calypso geeft een mooi overzicht van wat er allemaal komt kijken bij het realiseren van een droom. Er komen in totaal 4 delen!

Vertrouwen. 

Ik zie het komende seizoen met vertrouwen tegemoet. Massaal zijn we gevaccineerd en zo langzamerhand kunnen we weer plannen gaan maken voor de zomerperiode. De haven dienstroosters zijn rond en de werkgroep voor de technische zaken, de studiegroep Lis en de lustrum commissie zijn aan het werk en zullen van zich laten horen.

Ik hoop nog wel even net als vorig jaar in de haven te kunnen schaatsen natuurlijk.

Kortom, ik wens jullie allemaal een ontzettend gelukkig 2022.

Vrolijke groeten,
Marius Wulffers
Voorzitter WVA
2 januari 2022

marius-wulffers