Dit schreven de WVA gasten in 2023 in het Gastenboek

WVA Gastenboek 2023

Onderstaand overzicht is op gronologische volgorde overgenomen uit het digitale WVA Gastenboek. 

De WVA websitebeheerder heeft op iedere recensie een reactie gegeven.


Geplaatst door: Joop en Margo Bastiaans

Datum: 01 okt 2023

Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid! We hebben weer genoten van ons verblijf in Alphen. Mooie ligplaats en voorzieningen, stevige brede steigers, maar bovenal een heel prettige sfeer.

Beheerder: Joop en Margo, fijn dat jullie weer hebben genoten bij ons in de haven!


Geplaatst door: Ed van der Hoeden

Datum: 06 sep 2023

Onze Vedette -ligplaats Naarden - hebben we drie jaar. Al drie jaar bezoeken we jullie jachthaven. Waarom: plezierige rustige haven, leuke sfeer en uitermate vriendelijke leden/havenmeesters. Een aanrader voor een ieder die Alphen a/d Rijn wil aandoen.

Beheerder: Wij zijn blij met tevreden passanten en nog blijer als zij regelmatig terugkomen in onze haven.


Geplaatst door: Martin Reijerkerk

Datum: 22 aug 2023

Wij willen jullie bedanken voor de 2 leuke dagen in jullie haven. De havenmeesters waren klasse en vooral gezellig. Succes met jullie nieuwe onderkomen.;##;Bedankt namens de broers en Sari de hond van de Doerak 850 AK Basta.7

Beheerder: Het was leuk om jullie in onze haven te hebben. Goede reis naar Haarlem!


Geplaatst door: Henny van Gennip

Datum: 22 aug 2023

Wij komen ongeveer driemaal per jaar in jullie mooie haven. Altijd een hartelijk welkom en hulp bij het aanleggen. Ditmaal ook schitterend weer. Wat wil een pensionado nog meer? Graag tot een volgende keer!

Beheerder: Geniet met jullie mooie MA-AN van jullie pensioen. en bedankt voor deze recensie. Graag tot de volgende keer.


Geplaatst door: Broer en Christine Kerkhofs

Datum: 05 aug 2023

Na enkele jaren weer overnacht in de haven.

Een gezellige haven, goed geholpen door de havenmeester en een lid met het vervangen van een accu. Bedankt en tot zien in Geldermalsen.

Beheerder: Fijn dat wij jullie konden helpen. tot een volgende keer!


Geplaatst door: Willem van der Woude

Datum: 01 aug 2023

Leuke haven meerdere keren langs gevaren nu bezocht. Goede en schone voorzieningen. We zijn in Engeland Frankrijk België zuid Nederland hier zijn geen waterslangen meer aanwezig. Zelf een slang meenemen. Tip ipv telefoonnummer probeer een marifoon te bemachtigen. Telefoonnummer langs de waterkant is niet te lezen wel VHF …

Hartelijke groeten Willem van der Woude a/b Enya

Beheerder: Gelukkig dat jullie nu wel zijn binnengevaren. Bedankt voor de Tip. Echter omdat wij met heel veel vrijwillige havenmeesters werken is een marifoon niet haalbaar. Iedereen zou dan een marifoon certificaat moeten hebben om de marifoon te mogen gebruiken. Ons telefoonnummer komt in de (ANWB) Waterkaarten app heel snel naar voren en staat ook op de website.


Geplaatst door: Joke Rietbergen

Datum: 07 jul 2023

6 juli goed ontvangen door de havenmeester. Mooie haven met fijn sanitair. Mooie brede steigers. Prachtig uitzicht op de ondergaande zon. Ook bij vertrek weer super geregeld door de vriendelijke havenmeester.een aanrader.

Beheerder: Fijn dat jullie tevreden zijn over onze mooie haven!


Geplaatst door: Tiguidou

Datum: 05 jul 2023

Zeer vriendelijk geholpen door de mensen in de haven. Omdat wij in slecht weer aankwamen, met aanmeren. Prima  sanitair en een rustige haven.

Beheerder: Graag tot een volgende keer. Hopelijk met beter weer.


Geplaatst door: Anja en George 

Datum: 03 jul 2023

Wij liggen voor de 4e keer in deze haven en iedere keer worden we weer verrast door de vriendelijkheid en hulpvaardigheid van de havenmeesters. Daarbij lig je hier voor €13,50 (7,80m) inclusief water, electra en vuilwaterafvoer.  Schone nette douches en toiletten. Mogelijkheid om te wassen en te drogen . Kortom echt een aanrader voor iedereen

Beheerder: Fijn dat jullie graag bij ons terug komen. onze vrijwilligers doen hun best om het de passanten naar hun zin te maken!


Geplaatst door: Fam Westerveld

Datum: 01 jul 2023

Een bijzonder vriendelijke ontvangst door de havenmeester, wij zijn aangenaam verrast. Prima haven.

Beheerder: Dank jullie wel. Graag tot een volgende keer!


Geplaatst door: H Naerebout

Datum: 01 jul 2023

Op 20 juni 2023 hebben we als passant uw jachthaven bezocht en zijn daar noodgedwongen 3 dagen gebleven. Op de aankomst dag kon mijn echtgenote plotseling niet meer lopen door een geblesseerde knie. Na aankomst zijn we met een taxi naar de eerste hulp geweest in Leiderdorp. We moesten noodgedwongen ons hondje Moppie achterlaten op de boot. We zijn ontzettend vriendelijk en behulpzaam opgevangen. We kregen een prima ligplaats in de haven en mijn vrouw is door de havenmeester en mij ondersteund naar en van de taxi. Toen we terug waren van de eerste eerste hulp vonden we ons hondje terug bij het havenmeesters echtpaar op het dek van het clubschip. Ze had daar de tijd van haar leven. We hebben ons verblijf in de haven als bijzonder fijn ervaren. Buiten dat het een prachtige en heel goed onderhouden haven is, hebben de bezorgdheid en de behulpzaamheid van het havenmeesters echtpaar bij ons een zeer warm gevoel achter gelaten.

Beheerder: Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n goed gevoel aan onze haven hebben overgehouden. Moppie is een lief hondje en wij hopen dat het beter zal gaan met de knie.


Geplaatst door: Rieks en Hillie Vos

Datum: 16 jun 2023

Wij hebben hier 11 dagen gelegen in de haven van de wva Alphen, het is een leuke haven met allemaal vriendelijke mensen, we zijn een paar x wezen fietsen met vrienden van de haven Evert en Ria en veel van de omgeving gezien, ook nog een was gedraaid, super. Op de haven veel mensen ontmoet en koffie pauze op de Lis, ja de Lis, dat vind ik (Hillie) natuurlijk erg leuk , ik ben op een schip geboren en dat trekt altijd. Mijn neef voer ook op een Spits, dus de Lis is helemaal geweldig. Dit is de 3x dat we hier komen en komen ook wel weer eens terug!!  Met vriendelijke groeten van             Rieks en Hillie Vos. Van boot HILRIE uit Groningen

Beheerder: Beste Rieks en Hillie, wij vonden het fijn en plezierig om jullie als passanten op onze WVA haven te mogen ontvangen. Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Wij wensen jullie samen met jullie vrienden een fijne en onbezorgde voortzetting van jullie vakantie! Namens het hele WVA team en het havenmeester echtpaar van de week. (A&H).


Geplaatst door: Paul van der Avoird

Datum: 08 jun 2023

Van 7 op 8 juni 2023 te gast geweest, en zo voelde het ook: een gastvrij onthaal en een prima haven met voorzieningen waar je als vereniging trots op kunt zijn. Alles aanwezig, maar vooral een pluim voor de hartelijke ontvangst. Houden zo!

Beheerder: Beste Paul, dankjewel voor het compliment!


Geplaatst door: Frans Don

Datum: 08 jun 2023

Een midweek een boot gehuurd bij vd Laan in Woubrugge. Twee keer aangemeerd in de jachthaven. Super ontvangst in een mooie verzorgde haven met alleen maar vriendelijke vrijwilligers. Van leden door leden.

Heerlijk rustig in een prachtige omgeving met alles in de buurt .

Beheerder: Dankjewel Frans, ook wij vonden het fijn om jullie als gasten te mogen ontvangen.


Geplaatst door: Frank van Hattum

Datum: 03 jun 2023

Fijne jachthaven, behulpzame havenmeesters, prima sanitair. Plek om terug te komen.

Beheerder: Dankjewel Frank, als team doen wij ons best!


Geplaatst door: Rob van Bree doerak de bikkel

Datum: 30 mei 2023

Mooie rustige jachthaven,  vriendelijke havenmeester, mooi sanitair. Dichtbij park ook mooi standje voor de honden. Ook winkelcentrum in de buurt, waar je op de fiets van de jachthaven naar toe kan. Waren er 2e pinksterdag en dinsdag rond elf uur vertrokken.

Komen zeker vaker terug!

Beheerder: Dankjewel Rob, wij zien jullie graag weer terug komen.


Fijn dat onze passanten de WVA haven zo positief beoordelen. Onze gepassioneerde havenmeesters dragen voor een heel groot deel bij aan de tevredenheid van onze gasten!

Opgemaakt op
23 januari 2024
door Albert