Patrick en Mariska stellen zich voor

Graag willen wij ons voorstellen aan de leden van de WVA.

Wij zijn Patrick Romeijn (49 jaar) en Mariska Slagter (43 jaar). We zijn een samengesteld gezin met 4 kinderen. Twee jongens en twee meiden, 2 van 15 jaar en 2 van 18 jaar. Patrick heeft zijn eigen klus en installatie bedrijf en ik werk als hoofd financiën. 

We hebben afgelopen oktober onze eerste boot gekocht. We hebben een Bully 700. Deze boot hebben we gekocht in Akersloot en onze 1e boottocht was dan ook een hele spannende onderneming voor ons. Patrick heeft geen ervaring met varen, maar wel altijd interesse gehad in een sleepbootje en ik heb vroeger gevaren met mijn opa en oma en oom, dus wel wat ervaring maar lang geleden. 

Wij wonen in Alphen aan de Rijn en een plek in de haven van Alphen aan den Rijn zou voor ons ideaal zijn. We hebben nu een winterplaats in de haven en staan op de wachtlijst voor een zomerplaats, zodat onze boot het hele jaar in de haven kan blijven.

We hebben vooraf heel fijn contact gehad voor informatie en inschrijving. En in de haven veel aardige en behulpzame personen. Op onze 1e aankomst dag gelijk even gezellig koffie gedronken met de havenmeester en al veel info en tips gekregen over de watersportvereniging.

Helaas is het vaarseizoen nu voorbij, maar we verheugen ons nu al op het nieuwe vaarseizoen.

patrick-en-mariska

Groeten Mariska en Patrick,
29 oktober 2022