WVA logo 70

WVA nieuws


Zal dit het laatste WVA-winteruitstapje worden?

Geplaatst op 03-12-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Activiteitencommissie

Wij hebben het al meerdere keren aangekondigd, Anneke stopt in maart 2020 als WVA-activiteitencommissaris. Een opvolger (m/v) hebben wij nog niet kunnen vinden. Geniet dus nog éénmaal van ons jaarlijkse dagje uit, en nog beter meldt u tevens aan als Anneke's opvolger bij een van de bestuursleden.

Op vrijdag 14 februari vertrekt de luxe touringcar om 09.00 uur vanaf het parkeerterrein bij de haven. 

Wij lichten alvast een klein tipje van de sluier voor deze interessante dag op. 

De bestemming is IJmuiden, een plaats die bol staat van nautische activiteiten. Wij bezoeken daar het “SHIP”. Ja u leest het goed, het “Sluis Haven Informatie Punt”. Daar kunt u getuige zijn van de realisatie van de grootste zeesluis ter wereld.

zeesluis-ijmuiden-1 

Het IJmuider Zee- en Havenmuseum toont de geschiedenis en ontwikkeling van het Noordzeekanaal en IJmuiden, visserij en maritieme activiteiten. (Neem uw museumjaarkaart s.v.p. mee) De gidsen zijn al voor u geregeld.

visserijschool-ijmuiden-ps

En uiteraard wordt de inwendige mens deze dag weer uitstekend verzorgd.

In januari 2020 volgt meer informatie over deze veelbelovende dag. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 5 januari wordt de inschrijfdatum van dit evenement bekend gemaakt. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 50 personen.

O ja, wij vernemen graag uw interesse voor de rol van activiteitencommissaris! Als u meer informatie over deze rol wilt kunt u Anneke bellen op 06-81704662.