WVA logo 70

WVA nieuws


Winterligplaats aanvragen of zomerligplaats opzeggen

Geplaatst op 28-08-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur:

Alleen voor leden: Er is op 27 augustus een mail naar alle leden verstuurd over de winterligplaats procedure. Voor het geval u deze niet heeft ontvangen, gelieve onderstaande info door te nemen voor het aanvragen van een winterligplaats in onze haven:

Voor een zomer- of winter ligplaats in de WVA haven geldt voor alle leden de volgende procedure:

  • Ligt u alleen zomer's op uw ligplaats in de WVA haven dan hoeft u GEEN formulier meer in te vullen uw recht tot gebruik van een zomerligplaats wordt automatisch verlengd voor het volgende zomerseizoen

  • Wilt u echter ook in de winter gebruik maken van uw ligplaats in de WVA haven, of wilt u alleen in de winter gebruik maken van een ligplaats in de WVA haven, dan moet u een winterligplaats-aanvraagformulier invullen.

  • Hetzelfde geldt voor kleine bootjes die u  gedurende de winter wilt stallen op de jollensteiger of in de WVA berging aan de Klipper. Ook hiervoor moet u ook het winterligplaatsformulier invullen.

  • Wilt u geen gebruik meer maken van een zomerligplaats in de WVA haven vergeet u zich dan niet schriftelijk af te melden voor 31 oktober. U kunt uw opzegging doorgeven via het contactformulier ligplaatscommissaris.

U kunt het aanvraagformulier vinden door op het linkje in de door u ontvangen mailing te klikken of door op onderstaande link te klikken of door in te loggen via 'Mijn WVA' en bij de  Info voor alle WVA leden op het mapje  'Formulieren -Ligplaats aanvraag'  te klikken..

Dus  wilt u in de komende winter in de WVA haven (blijven) liggen, dat moet u dit formulier invullen en het liefst z.s.m. doch uiterlijk vóór 15 oktober inzenden.

KLIK HIER VOOR WINTERLIGPLAATS AANVRAAG