WVA logo 70

WVA nieuws


Wie komt ons in 2020 versterken?

Geplaatst op 04-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

09-05-2019: Het WVA-bestuur is weer op stoom. Onze nieuwe voorzitter en secretaris hebben zich al gedegen ingewerkt. Wij maken ons met elkaar op voor een mooi zomerseizoen. Leve de watersport!

Regeren is vooruitzien. In 2020 zullen twee bestuursleden tijdens de ALV aftreden. Wij maken u nu al opmerkzaam op de aanstaande vacatures. Het betreft de aftredende en zeer gewaardeerde "Penningmeester en Activiteitencommissaris".

Activiteiten.
Onze activiteitencommissaris is al druk aan het nadenken over de activiteiten voor het aankomende najaar en winterseizoen. Wat zou het mooi zijn, als een aspirant activiteitencommissaris alvast met Anneke zou willen meedraaien om te zien wat deze functie inhoudt. Anneke wil u graag begeleiden in dit traject en als u dat op prijs zou stellen ook daarna.

Financiën.
Onze Penningmeester Rob, wil zijn taken ook graag netjes overdragen en zal u niet voor verrassingen laten komen te staan.

Wij nodigen alle leden uit, om over deze vacatures na te denken en uw interesse zo snel als mogelijk aan ons door te geven. U kunt hier onderstaande link voor gebruiken: 

Vacatures: Activiteitencommissaris en Penningmeester

U kunt Anneke of Rob uiteraard ook rechtstreeks benaderen. Op de contactpagina van de Website staan hun gegevens.

 Met vriendelijke groet,
Het WVA-bestuur