WVA logo 70

WVA nieuws


Welke 2 personen komen het bestuur versterken?

Geplaatst op 05-12-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

5 december 2018: In een vorig nieuwsbericht is aangegeven, dat enkele bestuursleden gaan aftreden. Concreet betekent dit, dat er per maart 2019 twee vacatures zijn. Twee van de langst zittende bestuursleden stellen zich niet meer verkiesbaar.

Wilt u weten wat de functie van voorzitter of secretaris van de WVA inhoudt, neem dan s.v.p. contact op met een van de bestuursleden, of vul uw gegevens op het contactformulier in, dan bellen wij u terug.

 Vacatures: Voorzitter / Secretaris en toekomstige vacatures 

Als u vragen heeft over het secretariaat, kunt u de secretaris ook rechtstreeks bellen. Dick staat u graag te woord. Zijn telefoonnnummer staat op de contactpagina.

Het bestuur bestaat momenteel uit 8 personen. In 2020 zullen de penningmeester en activiteitencommissaris aftreden, ook hiervoor kunt u uw interesse nu al laten blijken.

Per 1 januari 2019 zal onze vicevoorzitter de voorzitterstaak waarnemen. Verder zullen wij actief personen gaan benaderen om te polsen of zij zich via een bestuursfunctie willen inzetten voor de vereniging en haar toekomst.


Vanwege de ontwikkelingen in de watersport en het verenigingsleven die wij als bestuur op ons af zien komen, zijn wij naast de reguliere bestuursvergaderingen een traject ingeslagen om een toekomstvisie voor onze vereniging en haven te ontwikkelen. Tijdens de ALV willen wij dit ter beoordeling aan u voorleggen.

U kunt via het hierboven genoemde formulier ook uw reactie geven op de te ontwikkelen toekomstvisie. U kunt de volgende knop ook gebruiken. 

Reactie Toekomstvisie

Met vriendelijke groet,
Het WVA-Bestuur