WVA logo 70

WVA nieuws


Varen met de Canicula: Komt u ook op 4 maart?

Geplaatst op 17-01-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert  -  Bron: Varen met de Canicula

Weer zo'n mooie en interessante avond voor onze leden. Speciaal voor de WVA komt de bemanning van de Canicula vanuit Drente naar Alphen aan den Rijn om ons mee te nemen bij hun prachtige vaartochten door Nederland.

De Canicula is een St. Tropez Cabinsloep. Marieke en Pieter doorkruisen heel Nederland en maken daar de mooiste video verslagen van. Zij filmen zowel vanuit hun Cabincruiser als ook met hun Drone. Marieke spreekt de video's in. In het dagelijks leven is zij eindredacteur bij RTV Drenthe. Speciaal voor ons neemt zij een vrije dag

Op woensdagavond 4 maart 2020 kunt u mee beleven hoe mooi Nederland vanaf het water is. (Voor het geval u dat nog niet wist.)

Schrijf u in voor deze WVA ledenavond:

Aanmelden: "Varen met de Canicula" 4 maart 2020

Het programma begint om 20.00 uur en zal tot 22.00 uur duren. De zaal is vanag 19.30 uur open. De WVA zorgt voor koffie en thee. De locatie is bij "Les Pointeurs" Olympiaweg 2b, 2406 LG Alphen aan den Rijn.

Bekijk de Canicula Website en krijg alvast een impressie van hun Watersport activiteiten:

"Varen met de Canicula" Website

Deze avond is bij uitstek zeer interessant voor onze sloepenvaarders. Kijk eens wat een scala aan vaargebieden voor u braak liggen in ons waterrijke landje. Ook bij onze motorboot bemanningen zullen de ogen geopend worden voor de variatie aan mogelijkheden die ons landje kent. De zeilers onder ons zullen na deze avond pas echt weten wat zij tot op heden hebben moeten missen. 

Wij zien u graag op 4 maart bij deze interessante avond. Tot dan,
De activiteiten commissie!