WVA logo 70

WVA nieuws


Uitleg WVA Website en Mijn WVA

Geplaatst op 22-09-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ben en Albert

Jongere mensen vinden het gebruik van computers, tablets en smartphones tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. 
Veel WVA leden zijn al snel thuisgeraakt op de nieuwe WVA website, wij horen veel positieve reacties. Maar, zo heeft een aantal leden ons laten weten, dat dit lang niet voor iedereen geldt. Uw websitebeheerders willen deze groep niet in de steek laten en wij willen hier graag aandacht aan schenken en deze leden met een steuntje in de rug verder op weg helpen.

Een aantal WVA leden hebben echt moeite met het gebruik van de Mijn WVA functionaliteit en met de nieuwe WVA website in het algemeen. Door wat minder werkervaring op computers of tablet, voelt men zich onzeker in het gebruik van de website. Bepaalde onderwerpen zijn dan niet te vinden of men voelt zich nog niet thuis op de nieuwe WVA website.

Natuurlijk vinden ook wij als websitebeheerders dit vervelend voor onze leden en wij willen er daarom alles aan doen om hen hierbij op weg te helpen.

We willen graag weten hoeveel mensen hier interesse in heeft. Mocht de groep te groot worden, dan zullen we deze opdelen in wat kleinere groepjes en in enkele sessies van ongeveer 1 uur op de LIS de nodige persoonlijke uitleg te geven. Via een scherm of eventueel op uw eigen tablet of laptop.

De WVA website is met het wegvallen van ons papieren clubblad een te belangrijk medium binnen de vereniging voor haar leden wij doen er alles aan om het bereikbaar te houden voor alle leden.

Dus vindt u dat u zelf wat uitleg kunt gebruiken en staat u hiervoor open? Geef u dan op door middel van onderstaande link:

 

Klik hier om u aan te melden