WVA logo 70

WVA nieuws


15 jaar Toplicht Archief drukversies

Geplaatst op 12-12-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ben Larkens

Heeft u dit Corona jaar ook gebruikt om uw oude spulletjes eens door te lichten en het een en ander weg te gooien? U bent vast niet de enige! Het was zo druk bij de vuilstort dat er zelfs alleen op afspraak een bezoek mogelijk was.

Na zo'n opruimactie loop je er soms tegenaan dat je iets teveel hebt weggegooid. Een voorbeeld zijn de oude papieren Toplichten waar veel leden nog weleens met weemoed aan terug denken... Dat was inderdaad jarenlang het enige communicatie middel binnen onze vereniging. Een blad dat 6 keer per jaar in de brievenbus viel en waar je spannende verhalen over vaarervaringen van leden kon lezen. Verslagen over de haven, over Pinkster- en Hemelvaarttochten en de werfbezoekjes van de LIS. Ook veel technische tips enz. enz. 

Zelf heb ik hier 15 jaar jaar mijn best voor gedaan om dit blad iedere keer weer gevuld te krijgen. Het was best leuk om te doen, maar ook in die jaren moest er gebedeld worden om kopij vanuit de leden aangeleverd te krijgen. Net als nu in het hiervoor geplaatste nieuwsbericht.

Daarom heb ik nu een archief opgezet waaruit wellicht wat inspiratie geput kan worden. Alle Toplichten vanaf 2000 t/m 2015 staan nu in pdf formaat op de website. Deze kunt u een voor een downloaden. Omdat in deze gedrukte versies ook vaak ledeninformatie en foto's van leden stonden, is dit archief alleen voor onze leden na inlog toegankelijk gemaakt (AVG WVA Privacy policy).

U kunt het archief vinden onder Ledeninformatie/ Clubblad Toplicht of via deze link: Archief Toplicht

Ik wens u veel leesplezier!

Ben Larkens

topichtarchief