WVA logo 70

WVA nieuws


Stichting Vaarwens

Geplaatst op 28-01-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert  -  Bron: Stichting Vaarwens

Onderstaande tekst hebben wij (WVA) als mailing ontvangen.Wij maken er u graag op attent.

Vaarwensen realiseren is het doel waar alles om draait. Daar zijn we het hele jaar door mee bezig. Op het mooie schip, de Vaarwens, geven wij ontspanning aan mensen die te horen hebben gekregen dat de artsen niets meer voor hen kunnen doen, daar is ons alles aan gelegen.

Dit doen wij samen met alle vrijwilligers die ons ondersteunen en Vaarwens een warm hart toedragen.

Door die positiviteit is Vaarwens in de afgelopen 15 jaar geworden wat het nu is en door die positiviteit gaan we door met waar we goed in zijn.

Het vervullen van wensen voor diegene die niet veel meer te wensen hebben.

Een dag voor één zieke met zijn/haar naasten is een dag om nooit te vergeten. Een dag met elkaar genieten op het water. een kosteloze dag, inclusief catering, mooie foto's en mooie herinneringen.

Buiten kan het regenen, binnen schijnt de zon. Het schip de Vaarwens heeft als thuishaven de Amsterdam Marina. Vanuit de beschutting van Amsterdam kunnen we onder alle weersomstandigheden varen. We kunnen kiezen om door Amsterdam te varen, over de Amstel en door de grote Industriehavens. We kunnen ook naar de Zaanse Schans met zijn mooie molens of naar Muiden met het mooie Muiderslot, het eiland Pampus en Durgerdam. Kortom het is een prachtig vaargebied.

Heeft u een wens of kent u iemand die voor een wens in aanmerking komt? Vul dan de aanmelding in op onze site   Bellen kan ook 020-2441092. De rest regelen wij. Komt u met eigen vervoer, dan regelen wij gratis parkeerplaatsen vlakbij het schip. Moet iemand liggend vervoerd worden, dan regelen wij de wensambulance.

En... de vaardag is privé, voor één persoon die is uitbehandeld samen met zijn/haar naasten.

Stichting Vaarwens

Ons (Stichting Vaarwens) verlanglijstje.

Er is bijna iedere dag een vaarwens. Op onze site zijn de verslagen te lezen.

Bent u ook geraakt, dan kunt u langs deze weg donateur worden van stichting Vaarwens, zodat wij door kunnen gaan met het aanbieden van gratis vaarwensen aan mensen in hun laatste levensfase.

Met een eenmalige donatie of een donatie per maand steunt u de onvergetelijke en unieke vaardagen. Klikt U hier dan komt u op de donatiepagina.

vaarwens-2

P.s. Wordt u als bedrijf gebeld met de vraag te adverteren in een kleurboek voor kinderen en de naam Vaarwens wordt genoemd? Wij werken daar niet aan mee!  Meld u dit alstublieft bij ons, zodat wij er werk van kunnen maken.