WVA logo 70

WVA nieuws


Sloepenroute: "Koekje van eigen deeg".

Geplaatst op 27-12-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Maakt u in deze winterse maanden ook plannen voor het nieuwe vaarseizoen? Nog een paar maanden wachten en dan is het weer zover, dan kunnen wij weer varen. Voor de sloepenvaarders onder ons is er een mooie route, met eventuele overnachtingsmogelijkheden, in onze omgeving beschikbaar. Zie onderstaande tekst en flyer.

"Bij dag- en meerdaagse tochten met je sloep kun je nieuwe vaargebieden verkennen. Naast je eigen ‘rondje rond de plas’ ontdekken hoe mooi Nederland is vanaf het water. Daemes & Heeren geeft jou alle informatie om er een heerlijke ervaring van te maken.

Loosdrecht, via Vinkeveen, Wilnis en Mijdrecht door naar de Pondskoekersluis in De Hoef en dan door de Tolhuissluis bij de Amstel, rechtsaf over de Drecht via Bilderdam en Leimuiden en daar duik je de Ringvaart van de Haarlemmermeer op om vervolgens over de Kaag in Warmond aan te komen."

Update 18 januari 2023: Helaas is de in december 2022 gepubliceerde route op de website van Daemes en Heeren (tijdelijk?) uit de lucht gegaan en niet meer beschikbaar. Via de website van Sloepennetwerk kunt u andere 1 of meerdaagse sloepenroutes bekijken en inplannen. 

Sloepenroutes in onze omgeving