WVA logo 70

WVA nieuws


Presentatieavond: de Amplitude op Avontuur

Geplaatst op 07-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ben

Er staat voor de liefhebbers weer een mooie presentatieavond te wachten. Deze keer is de presentatie gemaakt door Douwe en Sija Ykema van Zs. de Amplitude.

De Amplitude op Avontuur.....

Het gaat over een reis met 2 zeiljachten zonder mast door België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en daarna via de Rijn weer terug naar Nederland

Deze presentatie is alleen toegankelijk voor WVA leden en partners.

We hebben al eens een presentatie gezien over een tocht per motorschip naar Parijs, en ook over twee zeilschepen langs de Franse kustplaatsen, maar dit is toch heel wat anders.  De twee zeilschepen Amplitude van de fam. Ykema en de Camelot van de fam. Van Loon laten deze keer hun masten thuis en gaan op de motor op avontuur naar Parijs. Een mooi en vooral leerzaam verhaal.

Om logistieke redenen willen wij graag dat bezoekers zich vooraf opgeven voor deze activiteit, zodat we bij het indelen van de zaal rekening kunnen houden met het aantal bezoekers. 

Op 14 maart vindt de foto/video presentatie over deze reis plaats.

De presentatie is alleen toegankelijk voor de leden van de Watersportvereniging van Alphen aan den Rijn en zal worden gegeven op een locatie in Alphen aan den Rijn. Locatie en aanvangstijd staan aangegeven op het aanmeldformulier voor inschrijving en op de Agenda Klik hier voor de locatie 

Let op!: Voor aanmelding dient u eerst in te loggen.

U kunt zich inschrijven door op deze link te klikken

Met vriendelijke groet,
De Activiteitencommissie

 

marne-1024