WVA logo 70

WVA nieuws


De WVA-Watervlooienmarkt op 26 maart, gaat door

Geplaatst op 26-03-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Anneke de Heij  -  Bron: Anneke de Heij

De Watervlooienmarkt gaat door, er zijn al drie volledige tafels geboekt.

De onder de leden gehouden peiling heeft aangegeven, dat er veel belangstelling voor een Watervlooienmarkt bestaat. Deze activiteit gaat door op 26 maart 's-middags, in de berging van de WVA. Als u ook spullen wilt aanbieden, kunt u vanaf nu contact opnemen met Anneke de Heij. 
Voor de volledigheid staat het volledige bericht van 3 maart hieronder nog vermeld. 
 

Zoals u wellicht weet is het tegenwoordig mogelijk om uw overbodige watersportspulletjes aan te bieden op de WVA-website onder het kopje CLUBBLAD TOPLICHT/TOPLICHT WATERVLOOIENMARKT. Hier wordt nog maar weinig gebruik van gemaakt. Wellicht is voor velen die drempel net iets te hoog. 
 
Toch horen we regelmatig van leden dat zij nog steeds watersportspullen in hun bezit hebben die wel goed zijn, maar die ze zelf niet meer nodig hebben en of in de weg liggen. Andere leden zijn soms juist op zoek naar een 'koopje'. Een zwemvestje voor een kleinkind, een marifoonantenne een watersportboek enz. enz....
 
Daarom is er nu de intentie om weer eens een echte Watervlooienmarkt te organiseren in de WVA berging aan de Klipper. We denken dit te gaan organiseren op zaterdagmiddag 26 maart 2016 aansluitend op het haven zomer gereed maken. 
 
Wie maakt me los

Tot zaterdag 26 maart!

Met vriendelijke groet.
namens de WVA Activiteitencommissie,
Anneke de Heij