WVA logo 70

WVA nieuws


Opvolging WVA-voorzitter; Toekomstvisie

Geplaatst op 21-11-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

15 november 2018: In het nieuwsbericht van 4 oktober jl. heeft u kunnen lezen dat onze voorzitter Evert Handgraaf definitief heeft besloten om zijn functie per 1 januari 2019 neer te leggen. In de laatste “Van de voorzitter”  Van de Voorzitter heeft Evert zijn besluit toegelicht.

Het bestuur is op zoek naar een kandidaat-voorzitter, die wij tijdens de Algemene Leden Vergadering van 13 maart 2019 ter benoeming door de ALV kunnen voordragen.

Met het oog op de toekomst zoeken wij meerdere aspirant bestuursleden aangezien enkele bestuursleden hebben aangegeven dat zij in 2020 willen aftreden.

Wij verzoeken geïnteresseerden om contact op te nemen met één van de bestuursleden of klik op de volgende knop Reactie vacature Voorzitter / Bestuur  en vul uw gegevens in, dan bellen wij u terug.

Vanwege de ontwikkelingen in de watersport en het verenigingsleven die wij als bestuur op ons af zien komen, zijn wij naast de reguliere bestuursvergaderingen een traject ingeslagen om een toekomstvisie voor onze vereniging en haven te ontwikkelen. Tijdens de ALV willen wij dit ter beoordeling aan u voorleggen.

U kunt via het hierboven genoemde formulier ook uw reactie geven op de te ontwikkelen toekomstvisie. U kunt de volgende knop ook gebruiken. Reactie Toekomstvisie

Met vriendelijke groet,
Het WVA-Bestuur