WVA logo 70

WVA nieuws


Oproep voor opvolging van Anneke

Geplaatst op 05-10-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Voorzitter

Lange tijd heeft Anneke Bos-de Heij als bestuurslid de activiteiten bij onze watersportvereniging gecoördineerd. Volgend jaar, na de Algemene Leden Vergadering van maart 2020, gaat ze er echt mee stoppen.

Het organiseren van evenementen is een van de leukste bezigheden in onze vereniging. Je moet er zelf natuurlijk wel aardigheid in hebben. In 2021 hebben we een halve eeuw bestaan te vieren.

Het bestuur doet een dringende oproep aan onze leden om zich kandidaat te stellen voor deze bestuursfunctie van Activiteitencommissaris.

Ter toelichting hebben wij een korte inventarisatie gemaakt van de taken van de Activiteitencommissaris.

Profiel.

Wij denken aan een creatief, slagvaardig, zelfstandig en initiatiefrijk iemand (m/v).
De overige bestuursleden denken natuurlijk altijd actief mee, komen met ideeën en ondersteunen door middel van de website en nieuwsbrieven de communicatie naar de leden.

Activiteiten en tijdbesteding.

Anneke heeft een schatting gemaakt van de tijd die zij ongeveer besteedt aan haar taken. Per jaar houden wij zo’n 9 bestuursvergaderingen. Gedurende de zomerperiode wordt er niet vergaderd, maar gevaren.

  • Anneke verzorgt de jaarlijkse Barbecue. Zij maakt hiervoor gebruik van een "vaste cateraar".
  • Ook hebben wij een “vaste” locatie waar de door Anneke georganiseerde nieuwjaarsreceptie, de Algemene Leden Vergadering en andere winterevenementen worden gehouden.
  • Er wordt een planning gemaakt voor de dames/heren, die op zaterdagochtend koffie schenken gedurende de winterperiode.
  • De kerstkaarten worden verstuurd met adresstickers uit ons ledenbeheer systeem.
  • Voor velen is het jaarlijkse uitje in februari het zeer gewaardeerde hoogtepunt van de winterperiode. Ook dit wordt door Anneke gecoördineerd in een commissie met een aantal leden.

Over het gehele jaar genomen besteed Anneke ongeveer 96 uur aan haar taak, ofwel gemiddeld 8 uur per maand. Gedurende de zomermaanden wordt er geen of nauwelijks tijd aan haar job besteed.

Oproep.

Wij roepen de leden op om vooral te reageren. Zelfs voor de nieuwe leden is dit een uitgelezen kans om uw vereniging beter te leren kennen.

Wij verwachten dat deze informatie voldoende is om een aantal van u te interesseren voor deze functie. Als er behoefte is aan meer informatie kunt u mij bellen. Of stuurt u een email naar: rettizroov.[antispam].@wvalphen.nl

Wilt u zich op een andere manier inzetten voor uw vereniging?

Zoals bijvoorbeeld:

Koffie schenken op een of meer van de zaterdagochtenden gedurende de winterperiode, of de bevoorrading van de Lis met de koffie, thee en drankjes, ook dan bent u van harte welkom.

Wij rekenen op u!

Vrolijke groet,
Marius Wulffers
Voorzitter
Mobiel 06-10364914