WVA logo 70

WVA nieuws


Als u net als ik weer zin krijgt in de boot, wordt het tijd onze WVA-haven zomerklaar te maken

Geplaatst op 24-03-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Jan Eefting
Op vrijdag 31 maart en indien nodig op zaterdag 1 april a.s. wordt de haven weer in gereedheid gebracht voor het komende vaarseizoen. De hiervoor benodigde werkzaamheden worden altijd verricht door een wisselende groep enthousiaste leden van onze watersportvereniging. Eenieder die lid is, wordt dan ook uitgenodigd om te helpen. Vele handen maken licht werk, zoals enkele maanden geleden ook weer eens bleek bij het winterklaarmaken van de haven!
 
Heeft u de laatste vrijdag of zaterdag van maart een paar uurtjes beschikbaar, dan bent u van harte welkom op de haven om een handje te helpen. We beginnen om 09.00 uur met een kopje koffie in de Lis. Tijdens het middaguur wordt voor ‘brandstof’ in de vorm van soep met broodjes gezorgd.
 

Let op!:

Omdat er dit jaar geen echt grote klussen gepland staan bij het zomergereedmaken, kan het zijn dat de werkzaamheden op vrijdag al afgerond kunnen worden. Dat zou dan inhouden dat de zaterdag niet meer nodig is.

Om te voorkomen dat u voor niets komt wordt vrijdag 31 maart aan het eind van de dag op de website een mededeling geplaatst over het al dan niet doorgaan van het zomergereedmaken op zaterdag.

Graag tot vrijdag 31 maart en/of indien nodig zaterdag 1 april!

Met vriendelijke groet,
Jan Eefting
Havencommissaris 

Schoonmaak 1SchilderenSchoonmaak 2