WVA logo 70

WVA nieuws


Lustrum Feesten: Varen en BBQ: Schrijf u in!

Geplaatst op 29-06-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Lustrum commissie

Herinnering 29 juni 2021

Dit lustrum nieuwsbericht is voor alle WVA-leden.


Dag Lieve mensen, (9 mei 2021)

Ons lustrum wordt gevierd op 11 september en op 20 november. Het is niet zomaar een lustrum want 50 jaar is natuurlijk niet niks.

Feest 20 november 2021.

Onze vereniging werd opgericht op 24 november 1971. Deze dag valt midden in de week. Vandaar dat onze keuze voor het lustrumfeest op zaterdag 20 november is gevallen. U mag deze zeer bijzondere gebeurtenissen natuurlijk niet missen. Het wordt weer echt feest! Op 20 november gaan we op reis met de bus. Vertrek om 16.00 uur vanaf de haven. Terug circa 23.00 uur. Verder is hierover op dit moment nog geen nieuws, deze informatie houden wij voor een later moment.

Zomerfestijn 11 september 2021.

Omdat we vaak niet zo actief zijn in de winter heeft uw feest comité, bestaande uit Henny van Harmelen, Anneke Bos (ja ze is er weer even) Evert Handgraaf en ondergetekende, besloten ook een zomerfestijn te organiseren. Dit hebben we gecombineerd met het nieuw leven inblazen van de jaarlijkse BBQ. Op 11 september gaan we met de hele vloot, versterkt met opstappers zonder boot, naar de Hemmen. Daar gaan we eten, drinken (en een deel van jullie) slapen. De opstappers worden thuisgebracht. Neem je zwembroek maar mee, net als je wolletje.

Lees de hele tekst van onze voorzitter en de beschrijving van het hele programma via de link:

Lustrum festiviteiten 2021

Via bovenstaande pagina kunt u zich direct inschrijven voor het programma op 11 september.
Er wordt u gevraagd om in te loggen. De Lustrumfeesten zijn voor onze leden met hun partner.

lustrum-1023