WVA logo 70

WVA nieuws


Lof omtrent de WVA-Website!

Geplaatst op 22-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert
Websites nemen een steeds belangrijkere rol in binnen Watersport Verenigingen. Aan het blad Motorboot is de vraag gesteld of zij interesse hebben in een serie omtrent Websites van Watersport Verenigingen. Hieronder leest u de reactie van het blad Motorboot omtrent de WVA Website.

"Beste Albert,
Hartelijk dank voor je bericht. Het geeft voor ons een interessant inkijkje in wat een actieve watersportvereniging als WV Alphen a/d Rijn allemaal met haar website doet.

Ik ben verrast over de professionaliteit van jullie site! 

Toch zien wij op dit moment geen aanleiding om met dit onderwerp iets in Motorboot te doen. De informatie op de websites is interessant en relevant, maar vooral voor de leden van de desbetreffende vereniging en passanten die de haven aandoen.
In het verleden hebben we wel een serie verzorgd over watersportverenigingen en daarin zou tegenwoordig uiteraard een website als die van jullie absoluut moeten worden vermeld.

Het is een uithangbord waar jullie met recht trots op mogen zijn en waar ongetwijfeld veel werk in zit om alles actueel te houden. 

Ik wens je alvast een mooi vaarseizoen toe en wil je nogmaals bedanken voor de genomen moeite dit onderwerp aan ons voor te leggen. We staan altijd open voor tips en ideeën van onze lezers!" 

Met vriendelijke groet,

Yvonne Zwaan
Hoofdredacteur

Motorboot / Roskam Media

30 maart 2018

 motorboot-logo