WVA logo 70

WVA nieuws


Kunt u zich het nog herinneren?

Geplaatst op 09-10-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ben

Af en toe komen er kleurijke passanten in onze haven die iets speciaals hebben. Deze was er zo een. Zie het oude nieuwsbericht van vorig jaar half mei. Toen lag deze 'Yellow Submarine' als bezoeker in onze haven.

Hij was toen zelfs nog geheel niet afgebouwd. Een van de bemanningsleden Guylee, zat op zijn hurken buiten onze haven op het fietspad de houten multiplex delen van de inrichting uit te zagen. Het uiteindelijke resultaat van zijn zaagkunsten mag er best zijn. De boot is omgetoverd tot een luxe en winterbestendig verblijf.

stodig-nieuws

Guylee is een van de twee jonge Engelse architecten. Hij vertelde ons toen van hun plan om met deze reddingsboot naar Tromsø te willen varen een plaatsje helemaal boven in Noorwegen. Een ambitieus plan, maar ze hebben het gehaald. Er is nu een korte 15 minuten durende ruwe documentaire van gemaakt welke u nu op Youtube kunt bekijken. Alles in HD kwaliteit en goed te streamen naar uw TV of om op uw PC scherm te bekijken. Kijk op de volgende link: Converted Arctic Lifeboat Motor Boat & Yachting 

Deze maand (18/10) volgt de complete documentaire welke nog uitgebreider is.

Stødig de Film

Of kijk zelf op http://arctic-lifeboat.com

Ben Larkens