WVA logo 70

WVA nieuws


Korting op uw Pleziervaart Verzekering?

Geplaatst op 06-05-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Update 06-05-2021. Het beoogde resultaat is niet behaald. Dit is met name jammer voor de al bestaande WVA-EOC -klanten. De 10% korting wordt nog niet gegeven. Mochten er in de toekomst voldoende WVA-aanmeldingen bij EOC binnenkomen, dan zal de korting als nog worden geëffectueerd.

Update 08-03-2021. De in februari gehouden mini-enquête heeft 15 reacties van WVA-leden opgeleverd. 4 WVA leden zijn al bij EOC verzekerd. Eén lid heeft al 10% korting vanwege een ander lidmaatschap. 11 leden hebben aangegeven geinteresseerd te zijn in een EOC-verzekering met 10% WVA korting. Met EOC heeft het bestuur nu afgesproken dat alle (ook de al bestaande EOC-klanten) WVA-leden 10% korting krijgen indien er minimaal 10 nieuwe polissen bij EOC worden afgesloten. U kunt zich nog steeds als geinteresseerde via de mini-enquête aanmelden. Vervolgens ontvangt u een emailadres om met EOC af te stemmen of het overstappen naar EOC interessant voor u is.

Mini-enquête verzekeren

14-02-2021: Korting, welke Nederlander wil dat niet? Alle schepen in onze haven moeten verzekerd zijn, anders krijgt u geen ligplaats. Er zijn in Nederland vele verzekeringsmaatschappijen, die pleziervaartuigen verzekeren. Er zijn niet zo veel gespecialiseerde verzekeraars in de watersport sector. EOC is specialist in scheepsverzekeringen. Onze Lis is ook bij hen verzekerd.

Het WVA-bestuur is in overleg met EOC om te onderzoeken of wij onze WVA-leden korting kunnen bieden als zij zich bij EOC verzekeren. Enkele WVA-leden zijn al bij EOC verzekerd. Als er bij onze leden interesse bestaat om zich als nieuwe klant bij EOC te verzekeren, dan kunnen wij mogelijk voor alle WVA-leden 10% korting bedingen, dus ook voor de al bestaande EOC-klanten.

Mini-enquête.

Door middel van een mini-enquête willen wij u vragen om voor 1 april 2021 aan te geven of u al bij EOC verzekerd bent en indien niet of u interesse heeft om over te stappen naar EOC-verzekeringen. Klik hiervoor op onderstaande link:

Mini-enquête verzekeren

Deze enquete verplicht u tot niets en is alleen voor het WVA bestuur bedoeld om eventueel afspraken met EOC te kunnen maken.

Informatie over EOC Pleziervaartuigverzekering vindt u op website: EOC Pleziervaart verzekeringen

Met vriendelijke groet,
Namens het WVA-bestuur
Albert Remmelts

P.S.:

Deze enquête is alleen bedoeld voor leden van de Watersportvereniging Alphen aan den Rijn.