WVA logo 70

WVA nieuws


Korting op uw Pleziervaart Verzekering?

Geplaatst op 14-02-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Korting, welke Nederlander wil dat niet? Alle schepen in onze haven moeten verzekerd zijn, anders krijgt u geen ligplaats. Er zijn in Nederland vele verzekeringsmaatschappijen, die pleziervaartuigen verzekeren. Er zijn niet zo veel gespecialiseerde verzekeraars in de watersport sector. EOC is specialist in scheepsverzekeringen. Onze Lis is ook bij hen verzekerd.

Het WVA-bestuur is in overleg met EOC om te onderzoeken of wij onze WVA-leden korting kunnen bieden als zij zich bij EOC verzekeren. Enkele WVA-leden zijn al bij EOC verzekerd. Als er bij onze leden interesse bestaat om zich als nieuwe klant bij EOC te verzekeren, dan kunnen wij mogelijk voor alle WVA-leden 10% korting bedingen, dus ook voor de al bestaande EOC-klanten.

Mini-enquête.

Door middel van een mini-enquête willen wij u vragen om voor 1 maart 2021 aan te geven of u al bij EOC verzekerd bent en indien niet of u interesse heeft om over te stappen naar EOC-verzekeringen. Klik hiervoor op onderstaande link:

Mini-enquête verzekeren

Deze enquete verplicht u tot niets en is alleen voor het WVA bestuur bedoeld om eventueel afspraken met EOC te kunnen maken.

Informatie over EOC Pleziervaartuigverzekering vindt u op website: EOC Pleziervaart verzekeringen

Met vriendelijke groet,
Namens het WVA-bestuur
Albert Remmelts

P.S.:

Deze enquête is alleen bedoeld voor leden van de Watersportvereniging Alphen aan den Rijn.