WVA logo 70

WVA nieuws


Komt u ons daghavenmeester team versterken?

Geplaatst op 07-10-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Daghavenmeesters (m/v) zijn onmisbaar voor de WVA.  Hoe zouden wij onze watersporthobby kunnen beoefenen zonder onze behulpzame havenmeesters? 

In 2021 hebben wij met enige moeite de planning kunnen invullen. Wij hebben een mix van daghavenmeesters, die alleen een hele week havendienst invullen en er zijn steeds meer leden die samen in duo-verband havenmeester  zijn.

Helaas vallen er in 2022 een aantal daghavenmeesters, die deze job al vele jaren hebben ingevuld, af.   

Motivatie is niet het probleem, de meesten vinden het jammer dat zij deze job niet meer kunnen invullen. Sommige havenmeesters uit de groep zijn echter gestopt met varen, anderen hebben een hoge leeftijd bereikt die soms lichamelijke beperkingen met zich meebrengt waardoor deze taak ietsjes te lastig voor ze wordt. 

Behoefte aan vers bloed! Nieuwe leden laat u zien!

Er is dus een dringende behoefte aan uitbreiding van ons daghavenmeesterkorps. In de ideale situatie is een vrijwilliger 1 week per jaar daghavenmeester, momenteel zijn er leden die meerdere weken per zomerseizoen daghavenmeester zijn.

Inmiddels hebben wij een behoorlijk aantal nieuwe leden, wilt u uw vereniging helpen met deze leuke job, meldt u zich dan s.v.p. aan. U helpt uw vereniging en collega WVA’ers ermee en wij kunnen er met zijn allen voor zorgen, dat de brug voor eenieder die in en uit wil varen vlot bediend blijft worden. Zouden we deze taak middels inzet van de huidige ledeninzet niet kunnen invullen, dan is het inhuren van een professionele kracht een zeer kostbaar alternatief. Met gevolg dat deze hoge kosten uiteindelijk door onze leden / havengebruikers betaald zullen moeten worden.

Woensdagavond 3 november komen de daghavenmeesters bij elkaar voor een gezellige evaluatie. Bent u geinteresseerd in deze functie in 2022 kom dan ook even langs. Stuur dan even een email naar etisbew.[antispam].@wvalphen.nl

Meer informatie.

Meer informatie kunt u lezen en verkrijgen via: Oproep voor Havenmeesters in 2022 

 

“Misschien wel de leukste job van de WVA”

havenmeesters 2