WVA logo 70

WVA nieuws


Komt u helpen om de haven zomergereed te maken?

Geplaatst op 25-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Havencommissaris
Op vrijdag 30 maart en indien nodig op zaterdag 31 maart a.s. wordt de haven weer in gereedheid gebracht voor het komende vaarseizoen. De hiervoor benodigde werkzaamheden worden altijd verricht door een wisselende groep enthousiaste leden van onze watersportvereniging. Alle leden worden uitgenodigd om te helpen. Vele handen maken licht werk, zoals voorgaande jaren is gebleken!
 
Heeft u de laatste (goede)vrijdag of zaterdag van maart een paar uurtjes beschikbaar, dan bent u van harte welkom op de haven om een handje te helpen. Dit jaar zijn de mensen die kunnen meehelpen om de LIS van wat extra verf te voorzien extra welkom.
We beginnen om 09.00 uur met een kopje koffie in de LIS. Tijdens het middaguur verzorgen de dames voor overheerlijke soep en heerlijke broodjes.
 

Let op!:

Omdat er dit jaar, buiten het bijwerken van het schilderwerk aan de LIS, geen echt grote klussen gepland staan, kan het zijn dat de (niet schilder) werkzaamheden op vrijdag al afgerond kunnen worden. Dat zou dan inhouden dat de zaterdag voor de overige werkzaamheden niet meer nodig is.

Om te voorkomen dat u op zaterdag voor niets zou komen wordt vrijdag 30 maart aan het eind van de middag op de website een mededeling geplaatst over het al dan niet doorgaan van het zomergereedmaken op zaterdag.

Graag tot vrijdag 30 maart en/of indien nodig zaterdag 31 maart!

Met vriendelijke groet,
Evert Handgraaf
a/i Havencommissaris 

Schoonmaak 1SchilderenSchoonmaak 2