WVA logo 70

WVA nieuws


Jeu de Boules: Voor alle WVA-leden en partners.

Geplaatst op 28-01-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Om de lange winter te doorbreken heeft onze activiteiten commissie deze keer een niet-Watersport gerelateerde activiteit georganiseerd. Het is een activiteit waaraan iedereen kan meedoen. Op een ongedwongen manier kunnen contacten worden gelegd en kan men kennis maken met nieuwe leden. Ook voor mensen die elkaar niet zo vaak zien is dit een uitgelezen kans om bij te praten. Jeu de Boules is een sport voor alle leeftijden. Wij roepen ook de nieuwe leden op om deze verenigingsavond bij te wonen.

Op 9 maart 2019 kunnen wij gebruik maken van de Jeu de Boules faciliteiten van Les Pointeurs in Alphen aan den Rijn. Onze activiteiten commissie heeft een leuke avond voor onze leden georganiseerd. Een zaterdagavond Jeu de Boules spelen in de overdekte hal moet toch een fantastische beleving zijn. Er zijn "echte Jeu de Boules fanaten" aanwezig om u de spelregels uit te leggen en om u van advies te voorzien. De inwendige mens wordt verzorgd door middel van een heerlijk buffet. 

Alle WVA-leden zijn met partner uitgenodigd. De kosten bedragen €11,50 per persoon.

De WVA biedt u het welkomstdrankje aan, de overige consumpties zijn voor eigen rekening. De avond begint om 17.30 uur en eindigt om ongeveer 22.00 uur.

U kunt u inschrijven via onderstaand formulier.

 

Aanmelden Jeu de Boules 9 maart 2019

  

Namens het bestuur,
Anneke de Heij-Bos
Activiteiten commissaris.

Eventuele uitleg over Jeu de Boules ofwel Petanque kunt u vinden op de website van Les Pointeurs:

www.pointeurs.nl/lp/desport

Voor alle leeftijden, voor dames en voor heren!jeu-de-boules-dames-ps

 jeu-de-boules-tekening-ps