WVA logo 70

WVA nieuws


Status van inschrijvingen avonddiensten

Geplaatst op 04-01-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: websitebeheer

Op zaterdag 26 november bij het eerste ochtendgloren na de opening waren er al 30 avonden ingeboekt. Dus hierbij geldt: des te eerder u zich inschrijft, des te meer keuze!

Woensdag 4 januari 2017

Status inschrijvingen: 100%

Alle183 avonden zijn ingeschreven

Voor het overgrote deel van de leden zomerligplaatshouders in WVA haven geldt formeel een verplichting voor vier avonden. De avonden hoeven nu niet meer aaneensluitend te worden gelopen, maar ze kunnen per dag worden ingepland. In de periode van 1 april t/m 30 september 2017 is er voor 183 avonden een avondbrugwachter nodig.
Vanaf 1 t/m 31 oktober 2017 wordt de avonddienst op andere wijze ingevuld.

Klik hier om eerst rustig de uitleg te lezen

 

Heeft u geen uitleg meer nodig? Dan kunt u nu direct inschrijven door op de link hieronder te klikken.

DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN 

ALLE AVONDEN ZIJN INGEBOEKT

Na sluiting van de periode voor inschrijven via de website zal de WVA Havenmeestercommissie de nog openstaande avonden invullen met namen van zomerligplaatshouders die nog niet al hun verplichte dagen hebben ingevuld.

Havendienst6

 
IEDEREEN MAG MEEDOEN!
 
Alhoewel  leden die geen zomerligplaats hebben in onze haven formeel van een verplichting zijn vrijgesteld, is het vanaf nu ook mogelijk voor ALLE leden en dus bijv. ook voor de mensen die nu nog voor een ligplaats op de wachtlijst staan, of voor (bewoner)leden die niet met hun boot in de WVA haven liggen, om zich voor een (of meer) avondje(s) havenbrugdienst in te schrijven. In de zomer kan een avondje aan de haven best leuk en leerzaam zijn.
 
Deze methode geeft iedereen de gelegenheid om hier eens aan te proeven en ook is het voor nieuwe leden een goede manier om in contact te komen met bestaande ligplaatshouders/leden en om wat meer binding met onze vereniging te krijgen.

Klik hier voor meer informatie en instructie over het inschrijven via de website

N.B.: Binnen de inschrijfperiode is het nog steeds mogelijk om uw keuzes aan te passen. U kunt eerder gedane boeking(en) afmelden door op het rode kruisje te klikken en daarna weer een andere datum kiezen voor inboeken. Wel dient u er rekening mee te houden dat de keuze beperkter wordt naarmate de tijd vordert. 

Wij wensen u veel succes met het inboeken.
 
P.S.:  Lukt het u niet om uw avonden in te schrijven via de website, aarzel niet en neem contact op met een van de websitebeheerders. Zij helpen u graag verder.
 
Bereikbaar overdag van 09.00 - 17.00 uur:
Ben Larkens 06-44761526 of Albert Remmelts 06-30061009