WVA logo 70

WVA nieuws


Het seizoen loopt ten einde

Geplaatst op 24-09-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Het is een prachtige nazomer, september laat zich van zijn beste kant zien. Toch bereiden wij ons alweer voor op het einde van het vaarseizoen. Er zijn al schippers onder ons, die hun boot winterklaar maken of al naar de winterstalling brengen. Anderen genieten nog volop van het mooie weer.

  • Vanaf 1 oktober is er zoals gebruikelijk geen avondhavenmeester meer op de haven. Brugopeningen kunnen dan op afroep plaats vinden, heeft u de informatieborden aan beide zijden van de brug al zien staan?

  • Op zaterdag 30 oktober gaan wij de haven weer gereed maken voor de winter. Onze Technisch havencommissaris zal in de eerste helft van oktober laten weten hoe wij dit met onze leden het beste kunnen aanpakken.
  • Als bestuur denken wij na over het organiseren van een daghavenmeester evaluatie avond. Mogelijk kan dit sinds lange tijd, aankomend winterseizoen weer plaatsvinden.
  • De koffieochtenden op zaterdagochtenden in de Lis hebben wij gedurende afgelopen winterperiode gemist. Er wordt overwogen of wij dit weer Coronaproof kunnen opstarten.

Na de bestuursvergadering van begin oktober leest u meer over genoemde activiteiten.

OPROEP:

Het bestuur zou het zeer op prijsstellen als wij weer een activiteiten bestuurslid of een activiteiten commissielid in ons midden zouden krijgen. Dit zou ons enorm helpen om de sinds het vertrek van Anneke en door de Corona perikelen stilgevallen activiteiten weer op te kunnen starten. Wilt u meer informatie stuur dan een e-mail naar etisbew.[antispam].@wvalphen.nl of bel één van de bestuursleden. 


De gemeente heeft onderstaande borden aan weerszijden van de brug geplaatst.

20210917-001-ps