WVA logo 70

WVA nieuws


Hemelvaarttocht 2017 voor Motorboten en Sloepen: Volgeboekt

Geplaatst op 15-03-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert  -  Bron: Theo, Greet, Ton en Jolanda

Op 15 maart hebben zich al 13 schepen aangemeld voor de Hemelvaarttocht. Degenen die zich nu aanmelden komen op de reservelijst te staan.


Hierna volgt het originele bericht van 8 februari 2017:

WVA leden hebben een aantrekkelijke tocht vanaf de WVA-haven uitgestippeld. Via de Heimanswetering en het Braassemermeer varen wij over de Ringvaart van de Haarlemmermeer, het IJ en de Amstel. De deelnemers hebben de kans om Amsterdam twee keer in gezelschap van andere WVA schepen te doorkruisen. 1x door de Kostverlorenvaart en 1x via de Amstelroute. 

De eerste nacht zullen wij bij een jachthaven aan de Westeinderplassen doorbrengen, de tweede in Amsterdam-Noord en de derde overnachting zal in Uithoorn zijn. Op zondag komen wij weer in Alphen aan den Rijn aan.  

Het organisatie comité zorgt dat liefhebbers van cultuur ook aan hun trekken komen. Er is voor gekozen om niet alle avonden, georganiseerd, uit eten te gaan. U bent uiteraard niet verplicht om wel mee uit eten te gaan.

Deelname is mogelijk tot een maximum van 12 schepen. Schrijf u dus zo snel mogelijk in om teleurstellingen te voorkomen. Dit geeft de organisatoren ook de mogelijkheid om horeca afspraken te maken voor het voeden en laven van de inwendige mens. Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden voor deze tocht.

De Hemelvaarttocht 2017 vindt plaats van donderdag 25 tot en met zondag 28 mei. De inschrijving sluit op 15 april 2017.

Het organisatieteam bestaande uit Ton en Jolanda van Roosemalen en Theo en Greet Straathof zullen u op een later moment van meer gedetailleerde informatie voorzien.

Aanmelding Hemelvaarttocht 2017 Als u dit formulier invult komt u nu (vanaf 15 maart 2017) op de reservelijst te staan.