WVA logo 70

WVA nieuws


Haven Wintergereed maken op 26 oktober.

Geplaatst op 02-10-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Hierbij nodigt de Technische Havencommissie onze leden uit om mee te helpen de haven weer wintergereed te maken. Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld en het is een andere manier om uw mede WVA-leden te ontmoeten. 

Het lijkt nog maar zo kortgeleden, dat we aan het prachtige vaarseizoen 2019 begonnen, maar de korter wordende dagen en de dalende temperaturen herinneren er ons aan dat de winter alweer staat te trappelen om zich van zijn mooiste kant te laten zien. Tijd voor ons WVA’ers om de haven winterklaar te maken. U kent ze wel, de klusjes zoals het zonnedak opruimen, her en der wat schoonmaken, spullen naar de winterberging brengen, elektrameterstanden opnemen en natuurlijk vooral water aftappen. Vele handen maken licht werk. 

Op zaterdag 26 oktober om 09.00 uur is het verzamelen op de Lis met een kop koffie. Tussen de middag zal er door onze trouwe dames in de keuken weer soep met broodjes worden geserveerd.

We denken de klus in een dag te klaren, zeker met uw aller medewerking. Binnenkort zullen wij u per e-mail herinneren aan deze klusdag.

Wij rekenen op uw medewerking.

De Technische Havencommissie:
Pieter Clercx, Ton van Es, Jan van Oostrom, Panc Verburg en Hans van der Horst