WVA logo 70

WVA nieuws


Niet vergeten? De WVA Barbecue op 8 september

Geplaatst op 14-08-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert
De WVA barbecue vindt dit jaar plaats op 8 september
 

U weet dat we ieder jaar op een van de eerste zaterdagen van september altijd dat gezellige barbecuefeest hebben. Het duurt nog wel enige tijd voordat het zover is nl. deze keer op 8 september a.s.

Dus zet het nu maar vast in uw agenda. U kunt zich tussen nu en 2 september aanmelden, maar het liefst ontvangen wij uw aanmelding zo snel als mogelijk. 

De evenementencommissie is nu echter al met de voorbereidingen bezig! De gerechten worden op dit moment bepaald en neemt u van ons maar aan, het wordt weer smullen geblazen!

U wordt verwacht vanaf 17.00 uur met een stoeltje, eventueel een tafeltje en een flinke dosis enthousiasme om er een gezellige avond van te maken. Om ca. 18.30 uur wordt begonnen met het voorgerecht. De rest gaat allemaal vanzelf. Om uiterlijk 22.00 uur sluiten we het feest.    

In de prijs van het evenement zijn inbegrepen de kosten voor het menu, de zwak alcoholische dranken (bier, rode- witte- of rosé wijn, limonade en een enkele fles jenever), het kunststof bestek, borden, glazen en de gezelligheid.  

 

Vanaf 14 augustus kunt u zich via dit aanmeldformulier opgeven Aanmelden BBQ

De Evenementencommissie,  

Anneke en Eltjo Bos, Toine Niessen 

N.B.: De evenementencommissie die de BBQ organiseert, de lekkere hapjes voor u klaarmaakt en alles tot in de puntjes voor u verzorgt, kan op de BBQ avond best een beetje hulp gebruiken. Bent u bereid om tijdens de BBQ avond af en toe een handje uit te steken en het werk zo voor de mensen die dit allemaal voor ons doen ietsjes lichter te maken, meldt u zich dan even aan bij Anneke Bos-De Heij of laat het haar weten via activiteiten@wvalphen.nl. Zij kan best wat dames of heren hulpjes gebruiken!