WVA logo 70

WVA nieuws


De leukste job van de WVA

Geplaatst op 06-11-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Misschien wel de leukste job van de WVA, zo werd de rol van Daghavenmeester genoemd. Donderdagavond 2 november waren er zeven aspirant daghavenmeesters op de Lis, om af te stemmen of deze rol ook voor hen was weggelegd.

Wij zijn er heel blij mee, dat onze oproep via de website heeft geresulteerd in 7 nieuwe personen, die in 2018 daghavenmeester willen zijn. Samen met een al eerdere aanmelding en een herintreder, betekend dit voor 2018 een aanwas met 9 nieuwe personen ten opzichte van 2017. Geweldig!

De nieuwe havenmeesters hebben veelal gekozen voor een duobaan. Voor sommige ervaren daghavenmeesters werd 7 volledige dagen op een rij een te zware belasting. De (horizontale of verticale) duobaan was ook voor deze bestaande havenmeesters de mogelijkheid om de “leukste job” nu samen met een partner als duobaan te kunnen continueren. Hierdoor is de planning voor 2018 vrijwel definitief afgerond.

Daghavenmeester evaluatie 2017

Zaterdagmiddag 4 november waren wij te gast bij het bedrijf van een van onze leden; Controllux. Daar hebben de daghavenmeesters op een gezellige manier een evaluatie van het zojuist afgesloten zomerseizoen van 2017 gehouden. Ook dit is een manier van de vereniging om mensen te bedanken voor hun inzet.

controllux

Fijn, dat wij geholpen zijn met deze mooie locatie bij een fascinerend bedrijf.