WVA logo 70

WVA nieuws


Daghavenmeester iets voor u? OPROEP

Geplaatst op 13-10-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

Ieder zomerseizoen wordt de WVA draaiend gehouden door een groep van vrijwillige daghavenmeesters. In 2021 zijn er van 1 april tot en met 31 oktober 31 weken daghavendiensten in te vullen.

In het verleden werden de havendiensten op volledige week basis ingevuld. Vanwege de vergrijzing bleek 7 dagen op een rij daghavenmeesteren voor sommigen wel wat zwaar worden. De laatste jaren zijn er vele weken die door twee havenmeesters tezamen in overleg in duo-verband worden ingevuld.

In 2021 zijn er havenmeesters die vanwege leeftijd en of gezondheid af moeten haken. Een aantal heeft aangegeven om in 2021 in duo-verband te willen havenmeesteren. Dit betekent, dat wij op dit moment een aantal havendienstweken in 2021 nog niet kunnen invullen.

Wij moeten er toch niet aan denken dat wij in 2021 een aantal weken de brug niet voor u kunnen bedienen. U wilt toch ook graag kunnen varen.

Oproep

Daghavenmeester zijn, is misschien wel de leukste job binnen de WVA. U komt in aanraking met andere WVA-leden, met collega watersporters en met goedgemutste passanten, waarvoor u de gastheer of gastvrouw bent.

Wij doen een dringende oproep aan geïnteresseerde WVA-leden om zich aan te melden als daghavenmeester. Als u een week als duo met een ander WVA-lid wil invullen geef dat dan s.v.p. aan. Als u als duo-daghavenmeester tweemaal een halve week invult, dan vervalt de verplichting om vier avond-havendiensten in te vullen.

Als u zich wilt opgeven of als u meer informatie wilt, stuur dan s.v.p. een kort mailtje naar etisbew.[antispam].@wvalphen.nl daarna neem ik contact met u op.

Albert Remmelts
Coördinator havendiensten
WVA Bestuur