WVA logo 70

WVA nieuws


CORONA en omgang met elkaar

Geplaatst op 26-10-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

In diverse publicaties op de website hebben wij meerdere keren alle leden geïnformeerd over hoe we dienen om te gaan met Corona. Dit was in lijn met de maatregelen van de regering en tevens zoals door de diverse watersportbonden werd geadviseerd om ons aan te houden. Dit zou kunnen leiden tot onbegrip en misverstand over dit beleid en tevens tot discussies tussen havenmeesters en leden die ons clubschip bezoeken.

Helaas kunnen we iedereen alleen maar verwijzen naar de voorschriften die de regering ons heeft  opgelegd en waar wij ons ook aan dienen te conformeren. Deze regels willen we graag nogmaals onder de aandacht brengen:

  • Bij het bezoek aan onze havenmeester in de Lis bijvoorbeeld om af te rekenen, een sleutel op te halen of terug te brengen enz. is een coronatoegangsbewijs niet nodig; Hierbij is geen sprake van grote drukte en kan gepaste afstand worden gehouden.
  • Om binnen in de roef een kopje koffie te willen nuttigen op bijv. de zaterdagkoffie ochtenden in het komende winterseizoen, zowel staand als zittend, is wel een coronatoegangsbewijs nodig. 

Laten we gezamenlijk ervoor zorgen dat we op deze wijze veilig en gezond van het kopje koffie in ons clubschip 'de Lis' kunnen blijven genieten. In dit geval gaat het niet alleen om uw eigen gezondheid, maar ook om die van de vrijwillige havenmeesters, koffie gastheren/dames die zich inzetten voor de vereniging, en dus ook voor u!

We rekenen erop dat iedereen deze regels respecteert. De regels zijn soms aan verandering onderhevig indien de regering dit voorschrijft. Houdt u zich daarom regelmatig op de hoogte van het landelijke COVID 19 nieuws. 

 

corona-scan-qr