WVA logo 70

WVA nieuws


Binnenkort: Avondhavendiensten 2024 inschrijven

Geplaatst op 01-12-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Voor alle leden-zomerligplaatshouders in WVA-haven geldt formeel een VERPLICHTING voor vier avonden havenbrugdienst. Daghavenmeesters mogen natuurlijk ook inschrijven, maar ze zijn formeel vrijgesteld van deze verplichting. 

Gedurende de open inschrijfperiode vanaf zaterdag 2 december 0.00 uur tot en met 31 december 24.00 uur is het voor alle leden mogelijk om zichzelf in te boeken voor een of meer Avondhavendiensten. Zodra alle avonden door de leden zijn volgeboekt wordt de inschrijving gesloten!

N.B.: Uiteraard mogen alle WVA leden die (nog) geen boot hebben of met hun boot buiten de WVA-haven liggen zich ook inschrijven voor de avondbrugdienst. Alle vrijwillige inzet is natuurlijk welkom. Een avondje havenmeesteren in de zomer met het prachtige uitzicht over de Vrouwgeest molen met haar mooie polder zal vast een deel van uw werkstress wegnemen!

Des te eerder u zich inschrijft, des te meer keuze u heeft in nog openstaande data, dus wacht niet te lang, want dan heeft u minder keus. (De eerste dag van het inschrijven worden er meestal al heel veel avonden ingepland.)

Schoolvakantie korting!

De ervaring met deze methode voor inschrijving heeft ons de afgelopen jaren geleerd dat de inschrijving vlot verloopt maar dat de invulling voor avonden in zomerschoolvakantie periodes wat moeizamer gaan dan die voor de periodes hiervoor of hierna. Om de inschrijving voor deze moeilijke periode iets te stimuleren, continueren wij de in de eerder ingezette zomervakantieproef.

In midden Nederland is er in 2024 zomerschoolvakantie van 13 juli t/m 25 augustus 2024.

Voorbeelden voor 2024:

  • U boekt 1 avond in deze zomerschoolvakantie. Dan rest u nog een verplichting van 3 avonden om in te schrijven.
  • U boekt 2 avonden in deze zomerschoolvakantie. Dan wordt voor u de standaard verplichting verlaagd van 4 naar 3 avonden. Dit betekent dat u dan nog slechts 1 extra avond hoeft in te plannen ipv 2.
  • U boekt geen enkele avond in deze zomerschoolvakantie periode dan heeft u de standaard verplichting om 4 avonden in te boeken.

Avonden hoeven niet aaneensluitend te worden ingevuld, maar kunnen door u zelf op een voor u meest geschikte datum worden ingepland. In totaal is er voor 183 avonden een avondhavenmeester nodig.

Na sluiting van de inschrijfperiode, indien dit nodig blijkt, zullen door de WVA Havenmeestercommissie de nog openstaande avonden worden ingevuld met de namen van de zomerligplaatshouders die nog niet al hun verplichte dagen hebben ingevuld.


Klik hier voor een uitgebreide instructie: Avonddienst inschrijving uitleg


Of klik hier om (vanaf 2 december) direct naar de inschrijfpagina te gaan: Avonddiensten Inschrijving

(Let op: Pas vanaf zaterdagochtend 2 december 2024, om 00.00 uur kunt u de avonden selecteren.)

Om te kunnen inschrijven moet u inloggen, dus houdt uw inloggegevens bij de hand.