WVA logo 70

WVA nieuws


Bestuursleden gezocht

Geplaatst op 14-09-2017  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

Wegens de verhuizing van een tweetal bestuursleden zoekt het WVA bestuur kandidaten ter versterking van het bestuur.  

In verband met het neerleggen van de bestuurstaken door Jan Eefting (technisch havencommissaris), neemt de voorzitter tijdelijk zijn taken waar. Jan is verhuisd naar het midden van het land. We zoeken dringend een man of vrouw die deze plek op kan vullen. Technische kennis is fijn, maar niet echt een must, de nadruk ligt meer op het coördineren van het werk, communicatie met gemeente en leveranciers enzovoorts. We hebben tenslotte een prima stel technische mensen die het “echte" werk aankunnen.

Ook zal na de ALV van maart 2018 Ad van Loon vanwege zijn verhuizing naar Zeeland zijn taken neerleggen als ligplaatscommissaris. Deze taken zullen worden overgenomen door bestaande bestuursleden met ervaring. Maar het betekent wel dat het bestuur een zetel met een vers bestuurslid wil opvullen.

Ben u geïnteresseerd, of wilt u eerst meer weten wat een bestuursfunctie inhoudt? Neem dan contact op met een van de bestuursleden. Of laat u bellen voor een afspraak.

U kunt uw contactgegevens invullen door HIER te klikken. U zult dan worden benaderd voor een afspraak waar een en ander kan worden toegelicht.