WVA logo 70

WVA nieuws


BBQ: Gezellig en nieuwe gezichten

Geplaatst op 10-09-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Albert

Zaterdag 8 november 2018 is weer een memorabele dag geworden voor de WVA. De grote tent van 15 x 6 meter was vanaf 17.00 uur al snel goed bezet en er heerste een gezellige sfeer zowel binnen als buiten de tent bij de statafels. Dit jaar waren er naast vele bekende gezichten gelukkig ook meerdere nieuwe leden aanwezig, die zich al snel als een vis in het WVA-water tussen de overige leden voelden. Het weer was goed, het vlees, de patat, de soep, de salades waren heerlijk bereid. Het ijs met vruchten vond ook gretig aftrek. Ideaal, dat jouw stukje vlees voor je wordt gebarbecued, en dat de drankjes voor je worden ingeschonken. Het merendeel van de ongeveer 60 aanwezige leden vertoefde binnen in de tent terwijl het buiten rondom de statafels ook prima was.

20190908-008-ps

Bijpraten. 

Velen hadden elkaar al geruime tijd niet meer gezien of gesproken de barbecue was een uitgelezen mogelijkheid om de lange hete zomer en het mooie vaarseizoen te evalueren en reiservaringen uit te wisselen, tevens werden er al voorzichtige plannen voor het komende seizoen gesmeed.

20190908-026-ps

Een geolied team.

Voorafgaand aan zo'n feestelijke avond is de activiteiten commissie al maanden bezig met de voorbereiding. Op de vroege zaterdagmorgen was er een mooi groepje werkers in de LIS aanwezig, die met elkaar op een zeer efficiënte en geoliede manier de grote tent op het parkeerterrein opbouwden en alle benodigdheden tot in de tent hebben geïnstalleerd. Toen de meeste mensen na afloop van de BBQ huis/boot-waarts waren gegaan werden de WVA-kostbaarheden weer op de haven teruggebracht.

20180908-002a

Zondagmorgen om 08.30 uur waren alle stoelen in de LIS al bezet. Na een kopje koffie werd de tent afgebroken en alle spullen werden ofwel in de aanhanger van onze cateraar of in de WVA-berging opgeruimd. Om 09.18 uur was alles opgeruimd en was het parkeerterrein leeg, alsof er niets was gebeurd.

Dank.

Onze dank gaat uit naar de activiteiten commissie voor de perfecte organisatie en voorbereidingen en onze dank gaat uit naar de overige vrijwilligers: de vele dames die hielpen met het begeleiden van het buffet, het bakken van de patat en het uitschenken van de drankjes. De grote groep kerels, die alles hebben opgebouwd en nog sneller weer konden afbreken en opruimen. En onze dank voor de havenmeesters, die de harde werkers van koffie en koeken hebben voorzien.