WVA logo 70

WVA nieuws


AV 2024 20 maart druk bezocht

Geplaatst op 21-03-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Ben  -  Bron: Studiolarkemika

Na een uitgebreide en zeer interessante bijeenkomst voor alleen de daghavenmeesters waarin uitgebreide uitleg werd gegeven over het 'havenmeesteren, volgde er de Algemene Ledenvergadering voor alle leden van de WVA. 

20240320-203855

Na de opening, de verslagen van de bestuurleden en de kascommissie volgde er een uitgebreide presentatie over het nieuwe clubonderkomen.

De oude LIS, waar nog maar enkele leden binnen de vereniging van over zijn die 31 jaar geleden een hele winter in al hun vrije uurtjes aan hebben gewerkt, wordt nu verkocht.

Natuurlijk jammer dat dit WVA monument moet verdwijnen. Maar de nieuwe tijd waarin wij nu leven vraagt om comfort, veiligheid en duurzaamheid. Daar voldoet de nieuwe 'LIS' volledig aan.

img-20240318-wa0009

Er werd tijdens de AV door LIS Commissielid Erwin Bouman een uitgebreide presentatie gegeven over de te nemen stap, waar door de aanwezige leden zeer enthousiast op is gereageerd. We gaan dus beginnen....
De LIS commissie en het hele bestuur hebben natuurlijk hier al heel veel werk voor gedaan en tijd hieraan besteed. Zij ontvingen hiervoor een terecht applaus..

img-20240318-wa0006

Meer informatie over deze stap en met name over het ontwerp en meer plaatjes, volgt binnenkort in Toplicht Digitaal.

Ben