WVA sinds 1971

Jim en Marion Middendorp

Beste WVA leden,

Nadat wij anderhalf jaar geleden naar Alphen zijn verhuisd zijn we lid geworden van de WVA. We staan op de wachtlijst voor een ligplaats. Omdat we het komende vaarseizoen twee keer een week daghavenmeester zijn, willen we ons aan jullie voorstellen. Wij, Jim (67 jaar) en Marion (61 jaar), hebben, sinds wij elkaar tijdens een zeilkamp in Friesland hebben ontmoet, veel tijd doorgebracht op en bij de Friese meren. Nu we vorig jaar allebei met werken zijn gestopt hebben we een sloep gekocht en verdelen onze tijd tussen Friesland en het Zuid-Hollandse merengebied.

Marion haar eerste watersportervaring was het samen met een vriendin en haar vader bouwen van een Mirror. Daarna enkele seizoenen heerlijk mee gezeild op de Kagerplassen.

fox

Mijn eerste zeilervaring was ook op de Kagerplassen in een gehuurde 16 m2. Daarna vooral in Friesland gezeild waar ik ook 8 jaar zeilinstructeur ben geweest. We hebben een paar jaar met onze drie kinderen met een zeilschouw gevaren. Omdat de kinderen lange vaartochten niet zo leuk vonden zijn we overgestapt naar een caravan op een watersportcamping. Onze zoons konden daar windsurfen en onze dochter varen met kleine bootjes.

weco

Als we in Friesland zijn varen we met een Fox 22 en in de omgeving van Alphen  met een Weco 635. Het komende seizoen hebben we voor de sloep een ligplaats in Rijnsaterwoude. 

jim-marion-middendorp

Tot ziens,
Jim & Marion Middendorp
maart 2023