Uitleg inschrijven in het avonddienstrooster

Voor het Inschrijven in het avonddienstrooster dient u de onderstaande procedure te volgen:

Heeft u geen uitleg meer nodig? Klik dan hier om naar de inschrijfpagina te gaan


Stap 1:

Zolang de inschrijving periode is geopend op de website, kunt u de inschrijving pagina vinden o.a. door op de link in de mailing of op de link het nieuwsbericht over de Avonddiensten te klikken. Ook kunt u de pagina vinden door op www.wvalphen.nl in te loggen via de 'Mijn WVA'  ledenpagina's link.
U vindt dan onder het kopje 'Info voor alle leden'  een item 'Avonddiensten inschrijving'  genaamd. Als u daar op klikt, dan komt u op de Inschrijfrooster pagina voor de avondhavendiensten. U ziet hierin de lijst staan met alle avonden waarvoor een avondienst van toepassing is. In totaal 183 avonden. 
De icoontjes achter iedere datumregel in deze lijst hebben de volgende betekenis:
Icon vol- Inschrijven is (nog) niet mogelijk of deze datum is al volgeboekt.
Icon open- Deze datum is nog beschikbaar om in te boeken en is nog door niemand bevestigd via 'AFRONDENoor u zelf ingeboekt en middels afronding bevestigd

Volg nu de procedure hierna om uw avonden in te schrijven:

Stap 2:

Zoek een voor u geschikte datum uit de regels met een ' + teken '.
Heeft u een geschikte datum gevonden, klik dan  in de regel op het icoontje met het '+ teken'.
Hierna wordt op de volgende pagina nogmaals de door u gekozen datum getoond. Indien u deze datum toch niet wilt, dan kunt u nog  'Terug '.
Is de datum correct klikt u dan op 'Verder'.

Stap 3:

Wilt u nog meer avonden inschrijven, klik dan op 'Nog een inschrijving'  en u komt weer in de kalenderlijst met de avonddiensten waar u nog een datum kunt kiezen.
Dit herhaalt u voor iedere in te boeken avond.

Stap 4: !! NIET VERGETEN !!

Heeft u het aantal door u in te boeken avonden gekozen. Klik dan op 'AFRONDEN'  en daarmee worden u aanmeldingen bevestigd. U ontvangt binnen een minuut een e-mail met een bevestiging van de data. 
Let nu goed op of u wel de email met bevestiging krijgt!
U krijgt voor iedere dag dat u inschrijft een email. Indien u deze niet krijgt, dan is uw inschrijving nog niet gelukt. Het kan zijn dat iemand anders u net voor was, het kan zijn dat uw mailadres is veranderd t.o.v. het ons bekende mailadres. Twijfelt u dan niet en bel desnoods de hulplijn die onder aan deze pagina staat vermeld. 

Stap 5:

Klik op "Mijn Inschrijvingen"  en u ziet al uw activiteiten op een rij staan.
Zolang de inschrijf periode op de website nog niet is afgesloten door websitebeheer, kunt u nog wijzigingen aanbrengen, bijv. een gekozen regel weer verwijderen en een andere kiezen uit de nog beschikbare data.
Bent u tevreden met uw inschrijvingen, klik hier in de rode balk op "Uitloggen" om de sessie af te sluiten.

Vol is vol.

Zodra de lijst is volgeboekt wordt de inschrijving gesloten. U kunt dan niet meer bij de inschrijvingpagina terecht om iets te wijzigen. 
Voor alle leden zomerligplaatshouders geldt dat zij zich in moeten schrijven voor de avondbrugdiensten. De daghavenmeesters zijn hiervan vrijgesteld.
Leden met een zomerligplaats welke zich niet inschrijven zullen door het bestuur hierover worden aangesproken.

De avonden waarop het bestuur in de zomerperiode vergadert zijn al door het bestuur gereserveerd.

Wij danken u voor uw medewerking.
P.S.:  Lukt het u niet om uw avonden in te schrijven via de website, aarzel niet en neem contact op met een van de websitebeheerders. Zij helpen u graag verder.

Hulplijn voor als het u niet lukt:

Overdag van 09.00 - 17.00 uur:
Albert Remmelts 06-30061009 of Ben Larkens 06-44761526