En toen verhuisden de Watervlooien

29 maart 2016

Watervlooienmarkt3PS2
Watervlooienmarkt4PS1
Watervlooienmarkt3PS

Een aantal trouwe leden was nog volop aan het schilderen

Terwijl een aantal trouwe leden nog volop aan de Lis aan het schilderen waren, profiterend van het lentezonnetje op deze warmste dag van maart, werd in de berging de WVA-watervlooienmarkt gehouden.

Een aantal leden hadden hun overtollige nautische spulletjes uitgestald op enkele tafels. De mooiste spullen werden voor een prikkie aangeboden. Nog als nieuwe reddingsvesten verwisselden bijvoorbeeld voor €1,00 per stuk van eigenaar. Zowel verkoper als koper waren erg blij met deze deal. Er waren veel RVS-producten, hang en sluitwerk etcetera. Mooie boeken en waterkaarten over het varen in Duitsland tot aan Berlijn en over de Franse wateren werden aangeboden, alsook vele prachtige touwen (of zoals u wilt “lijnen”) waren in trek.

De bezoekers werden door de activiteiten commissie verwend met koffie, thee en heerlijke koeken.

 Na deze bijna “weggeef watervlooienmarkt” zullen de watersport winkels in de regio het wel een poosje merken aan hun omzet. Als u dit jaar niet van de partij was, was dit echt een gemiste kans. 

Er waren zelfs “verkopers” die compleet uitverkocht en blij huiswaarts keerden.

Watervlooienmarkt4PS

Volgende keer!

Volgend jaar kunt u het beste vroegtijdig verschijnen, zodat u de mooiste en nuttigste zaken voor heel weinig geld kunt bemachtigen. Mogelijk kunt u anderen dan weer blij maken met uw overtollige spulletjes.

Nog meer belangstelling van onze leden zou het evenement nog aantrekkelijker maken!

Watervlooienmarkt1PS